Az levél után, most kéne megjönnie, miért nem jön meg?
Kicsit parázok, pedig beszedtem rendesen, csak most kezdtem el szedni... szerdán fogyott el az első levél. Ugye most 7 napig nem kell szednem, és most kell megjönnie. szóval már csütörtökön tökre vártam mert egyik ismerősöm azt mondta h neki a fog.gátló után majdnem órára pontosan jött meg. most viszont már szombat van.
remélem nincs semmi baj:(
tegnap, és tnapelött is napközbe éreztem a hasamat. nem fájt, csak olyan volt mint mielött megjön.aztán semmi. éjjel már ezzel is álmodtam:S
szia!
Az utolsó szem után általában 4 nap, mire megjön. Légy türelmes! Gondolj arra, hogy a hormonszintednek csökkennie kell, csak akkor jön meg, ahhoz meg idő kell!
Nekem is 4 napra rá jött meg, amikor még szedtem a gyógyszert. Szerintem egyén- és gyógyszerfüggő is a dolog. Ha a 7 nap elteltével sem jelentkezik Piroska, jó lenne felkeresned a nőgyógyászt, aki felírta a tabit.
Az meg előfordul, hogy gyógyszer ellenére is görcsölsz picit, mielőtt megjönne, nem mindenkinél múlnak el a vérzés előtti 2-3 napban jelentkező görcsök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!