Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az első levél után mikor kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első levél után mikor kell megjönnie?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Volina fogamzásgátlót kezdtem el szedni,vasárnap vettem be az utólsót,a első levélből,3nap telt el,de még mindig nem jött meg.Mikorra várható,vagy aki ezt szedi,neki mikor jött meg az első levél után?légyszi segítsetek!Köszi!
2010. ápr. 14. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:
nem ezt szedem de nekem a 7 napból a 4.-en jön meg mindig... mindenkinek más, a lényeg hogy benne legyen a 7 napba
2010. ápr. 14. 18:22
 2/7 anonim ***** válasza:
én sem ezt szedek.szedtem már tri-regolt,akkor a szünet első napján jött meg,most novynettet szedek és az 5.napon jön meg.
2010. ápr. 14. 18:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem általában a következő levél előtt 1-2 napban szokott. Nem kell tőle megijedni, lehet aznap jön meg, mikor elkezded szedni a következő levelet (még mielőtt bevetted volna az első szemet). Ha egy menszesz kimarad, érdemes orvoshoz menni.
2010. ápr. 14. 18:35
 4/7 A kérdező kommentje:
És nektek ha az ötödik napon jött/jön meg,akkor meddig tart?vagy ahogy elkezditek az uj levelet,el is múlik,vagy hogy van ez?
2010. ápr. 14. 18:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem 4-5 napig, és igen, tart azalatt is, hogy szedem a tablettát.
2010. ápr. 14. 18:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia, én Sensonette-et szedek, nekem az első levél után a szünet második napján megjött, és 4 napig tartott.

Amúgy az első 3 hónap alatt előfordulhat, hogy összevissza jön meg/kimarad, ha 3 hónap alatt sem áll be, akkor orvoshoz kell menni.

2010. ápr. 14. 20:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Én Novynettet szedek. Most járt le az első levél, pénteken. Szombat reggel meg is jött. :)

De a 7 napból bármikorra várható, hogy megjön. :) Akár a hetedik napon is megjöhet. :)

2010. ápr. 15. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!