Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ez mi lehet tüdörák? (SOS LENT)

Ez mi lehet tüdörák? (SOS LENT)

Figyelt kérdés
1 hónapja kezdödött nagyon beteg voltam náthás fájt a torkom most meg nagyon sokat köhögök rengeteget és szárazat de eröltetett de köhögnöm kell mert kapar a torkom mit csnáljak? nem véres meg semmi
2013. máj. 2. 08:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Volt valami vírus, nekem a fél családom ugyanilyen tünetekkel nyomta hetekig. Ja, és már jól vannak! És egyik se dohányzik! :)
2013. máj. 2. 08:34
 12/18 A kérdező kommentje:
Értem:)
2013. máj. 2. 08:36
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem tüdőrák ez hanem valszeg a nátha szövődménye :)

Nekem két hónapig tartott mire teljesen tünetmentes lettem :D

2013. máj. 2. 08:59
 14/18 anonim ***** válasza:
A nátha szövődményeként sokáig fenn maradhat a köhögés,köpetürítés,főleg ha dohányzol,ami tovább fenn tarthatja a panaszod. A dohányosok nagy része megbetegedés,rák nélkül is köhög.
2013. máj. 2. 10:05
 15/18 anonim ***** válasza:
Na, nálunk öten voltak ebben. Torokfájásal indul, orrfolyás- náthával folytatódik, jó erős száraz köhögéssel zárul ( gyógyszer nélkül kb. 1 hónap alatt jött rendbe sógorom). Férjem 1,5 hét után ment dokihoz, neki 3 hét alatt csengett le. Én már első nap elmentem, most tart nálam 1 hete. Szóval nem tüdőrákod van, de gyógyszert írass ki.
2013. máj. 2. 11:09
 16/18 anonim ***** válasza:
Nerkem 3 hétig tartott az influenza után a kínzó köhögés, fiamnak még tovább.
2013. máj. 2. 16:41
 17/18 A kérdező kommentje:
:( meg zsibbad mellé a kezem
2013. máj. 2. 21:33
 18/18 anonim válasza:
egyértelmú,hogy tüdőrákod van,és jobb ,ha elbúcsuzól a családodtól
2013. máj. 7. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!