Lányok! Ti menstruáció közben mennyire szoktattok görcsölni, szenvedni?
9. válaszoló akkor te hasonlóan szenvedsz mint én..megértem v inkább átérzem a fájdalmadat.
Érte hát a fogamzásgátló akkor tényleg segít én nem szedek ugyh akkor szenvedni is fogok még
én hirtelen és sokat fogytam, ezután első mensimnél annyira görcsöltem, hogy bőgtem, elájultam, majd hánytam. anyukám már az ügyeletet akarta kihívni. következő hónapban azért el nem ájultam és nem is hánytam, de nagyon görcsöltem, gyógyszertárt alig tudtam megjárni, pedig itt van egy köpésre. meguntam és elmentem fogamzásgátlót irattatni, most várom, hogy megjöjjön és végre elkezdhessem, többet nem akarok szenvedni:)
2 éve már szedtem fogamzásgátlót, csak leálltam vele, akkor órára pontosan tudtam, hogy mikor fog megjönni, és egyáltalán nem görcsöltem:) csak ajánlani tudom!!!
akkor kipróbálom majd a pohár tejet köszönöm :)
uhh az elég kellemetlen lehetett ha olyan rosszul voltál :S jolvan köszönöm a választ
10:20 vagyok
Nagyon lecsökkentette a vérzést(nődoki azt mondta,normális),így szex előtt fél óra tampon,majd megfürdök és észre se vehető,hogy megvan,még sosem kentem össze páromat. (tampont máskor nem használok,felesleges)
Fertőzéstől nem félek,ilyenkor mindketten kizárólag fürdés után vagyunk együtt.
10 20-as így már értem akkor :D szerencsés vagy :)
a melegítő párnát én is szoktam használni de nem mindig segít nekem sem :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!