Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Lányok! Ti menstruáció közben...

Lányok! Ti menstruáció közben mennyire szoktattok görcsölni, szenvedni?

Figyelt kérdés
Én személy szerint nagyon hasfájos vagyok ilyenkor, zsibbadok, fáj a derekam a lábam, kiver a víz és volt h még hánytam is miatta. Ti is így szoktatok szenvedni? Mit tesztek ellenne h jobb legyen? vmi tanács? Köszii
2013. ápr. 23. 10:10
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

9. válaszoló akkor te hasonlóan szenvedsz mint én..megértem v inkább átérzem a fájdalmadat.

Érte hát a fogamzásgátló akkor tényleg segít én nem szedek ugyh akkor szenvedni is fogok még

2013. ápr. 23. 10:24
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem első napon olyan "normális" görcsölésem van, kellemetlen, de kibírható. Második, harmadik napon semmi fájdalom, aztán a 4. napon olyan szinten görcsöl, hogy néha le is kell feküdnöm, vagy ülnöm. Eléggé gyógyszerellenes vagyok, ezért nem veszek be ilyenkor sem semmit. Egy idősebb kollégám mondta egyszer, hogy ha nagyon görcsölök igyak egy pohár hideg tejet, és valóban segít rajta.
2013. ápr. 23. 10:38
 13/18 anonim ***** válasza:

én hirtelen és sokat fogytam, ezután első mensimnél annyira görcsöltem, hogy bőgtem, elájultam, majd hánytam. anyukám már az ügyeletet akarta kihívni. következő hónapban azért el nem ájultam és nem is hánytam, de nagyon görcsöltem, gyógyszertárt alig tudtam megjárni, pedig itt van egy köpésre. meguntam és elmentem fogamzásgátlót irattatni, most várom, hogy megjöjjön és végre elkezdhessem, többet nem akarok szenvedni:)

2 éve már szedtem fogamzásgátlót, csak leálltam vele, akkor órára pontosan tudtam, hogy mikor fog megjönni, és egyáltalán nem görcsöltem:) csak ajánlani tudom!!!

2013. ápr. 23. 10:46
 14/18 A kérdező kommentje:

akkor kipróbálom majd a pohár tejet köszönöm :)

uhh az elég kellemetlen lehetett ha olyan rosszul voltál :S jolvan köszönöm a választ

2013. ápr. 23. 11:02
 15/18 anonim ***** válasza:

10:20 vagyok

Nagyon lecsökkentette a vérzést(nődoki azt mondta,normális),így szex előtt fél óra tampon,majd megfürdök és észre se vehető,hogy megvan,még sosem kentem össze páromat. (tampont máskor nem használok,felesleges)

Fertőzéstől nem félek,ilyenkor mindketten kizárólag fürdés után vagyunk együtt.

2013. ápr. 23. 11:16
 16/18 anonim ***** válasza:
Én olyan szinten görcsöltem, hogy nem egyszer vittek kórházba szuriért, pedig nem vagyok egy nyámnyila alkat. :S Szülés óta sokkal jobb a helyzet, alig-alig görcsölök, bár gondolom, ez nem vigasztal. Én anno melegítős párnát tettem a hasamra, bár ez se sokat használt.
2013. ápr. 23. 12:14
 17/18 A kérdező kommentje:

10 20-as így már értem akkor :D szerencsés vagy :)

a melegítő párnát én is szoktam használni de nem mindig segít nekem sem :S

2013. ápr. 23. 18:38
 18/18 anonim válasza:
Én is azok közé tartozom, akik ezt nagyon megszenvedik. Eszméletlenül görcsöl a hasam órákig, menni sem bírok, kiver a víz. Emellett meg még hányok is és olykor hasmenésem is van. Régen szedtem fogamzásgátlót, akkor sokat segített az enyhítésben, de nem tudtam fizetni. Most újra van lehetőségem rá, szóval mindenképp élek is vele, mert nem tehetem meg, hogy hiányozzak. Enyhíteni semmi mással nem tudtam, szóval nekem ez a bevált.
2013. ápr. 24. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!