Miért nem szabad masszázsra menni, ha az ember lánya menstruál?
Aláírattak velem az SZTK-ban egy papírt, hogy ha vérzésem van, nem megyek kezelésre.
De a hátam masszírozását ez miért zavarja?
Értem köszi!
De akkor elég, ha az "erős napon" nem megyek.
Amúgy régen jártam máshová magán úton, ott senki nem mondott ilyet. :o)
Aki ezt neked nem mondta, azt fenékbe kéne rúgni. Gondolom, akkor az egyéb kontraindikációkra sem kérdezett rá.
Azt szokták mondani, hogy az első 2-3 napon ne, mert erősödik a vérzés. Viszont ha nagyon görcsöl, akkor mégis, mert a masszázs görcsoldó is (valamit valamiért).
Én masszőr vagyok. A legötbb vendégem jön a menzesze alatt is, legfeljebb a deréktájt nem masszírozzuk.
Ha nincsenek komojabb betegségeid, akkor semmi akadálya, igazából a lényeg, hogy te jól érezd magad. Tehát ha tudsz cserélni, és nem zavar, hogy ha kicsit fokozódik a masszázs után a vérzésed, akkor egészen nyugodtan mehetsz.
Egy konkrét egészségügyi intézményben felkészülnek az összes lehetséges mellékhatásra és tudomásul is vetetik veled a kontraindikációkat, hogy a felelősség semmi képpen ne terhelhesse Őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!