Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Eltávolíttathatom egy orvossal...

Eltávolíttathatom egy orvossal a méhem, ha azt akarom?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sosem lesz szükségem rá, és csak szenvedést okoz, nem kell. Tudom, hogy betegnek hangzik, de ez van.

Szabad az orvosnak ilyesmit elvégeznie, vagy semmilyen mód nincs erre?

2013. ápr. 11. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Húú..ez brutális..én nem hiszem,hogy tesznek ilyet..+azzal igencsak sokminden megváltozna benned...majd az okosabbak részletezni is tudják utánam..
2013. ápr. 11. 17:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem. Milyen szenvedest okoz?
2013. ápr. 11. 17:01
 3/5 anonim ***** válasza:
31%

Nem. Nem tudhatod, hogy később nem akarsz-e majd gyereket.

De ha eltávolítanák, akkor még több bakod lenne, mint most a menstruáció alatt. A hormonháztartásod felborulna, olyan tüneteid lennének, mint klimaxkor. Hőhullámok, izzadás stb.

2013. ápr. 11. 17:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem. Akkor veszik ki, ha indokolt (pl. daganat miatt), vagy ha pszichiátertől papírod van arról, hogy transzszexuális vagy.

Az utolsó meg butaságot mond. Ha csak a méhet veszik ki, akkor a hormontermelés ugyanúgy működik.

2013. ápr. 11. 17:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát, például Németországban biztos találnál olyan elmebajos orvost, aki megcsinálná, még egy dokumentumfilmben láttam, hogy vannak olyan beteg emberek, akik teljesen egészségesek fizikailag, és mégis amputáltatták a kezüket/lábukat, mert az agyuk ennyire beteg volt, hogy ezt élvezték... ennél szerintem még sokkal jobb eset, ha csak a méhedet veteted ki...
2013. ápr. 11. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!