Lányok! Ti menstruáció közben mennyire szoktattok görcsölni, szenvedni?
Figyelt kérdés
Én személy szerint nagyon hasfájos vagyok ilyenkor, zsibbadok, fáj a derekam a lábam, kiver a víz és volt h még hánytam is miatta. Ti is így szoktatok szenvedni? Mit tesztek ellenne h jobb legyen? vmi tanács? Köszii2013. ápr. 23. 10:10
1/18 anonim válasza:
Ha nem dolgozok, akkor lefekszem aludni vagy csal olvasok az ágyban. Amikor már sokat feküdtem, felkelek és jógázok vagy sétálok. De ezek ugye nagyon ideális esetben működnek. Mert sajnos a legtöbbször munkába kell menni még akkor is ha majd elájulsz. :( nem lehet minden hónapban szabira menni mensikor...
3/18 anonim válasza:
Ez téged nem fog vígasztalni, de meg sem érzem, hogy menstruálok, én még lovagolni is szoktam, semmi gond.
Próbálj meg cickafark teát inni.
4/18 A kérdező kommentje:
Értem hát legtöbbször ilyenkor én is csak pihenek.
Hát akkor nagyon jó neked ha meg sem érzed szerencsés vagy. Cicafark teát olyat hol tudok venni ?
2013. ápr. 23. 10:20
5/18 anonim válasza:
Van,hogy meg se érzem,hogy megjött.
Fogamzásgátló mellett 3-4 nap és akkor is alig,elég egy tisztasági betét.
Bár belegondolva,gyógyszer előtt se szenvedtem,csak több vér volt.
Simán járok uszodába,szexelünk is,fehér nadrágot is felveszek.
7/18 A kérdező kommentje:
cickafark*
2013. ápr. 23. 10:21
8/18 A kérdező kommentje:
Azt hallottam h a fogamzásgátló enyhíti a fájdalmat, de h még vérzés közbe is sexeltek??
2013. ápr. 23. 10:22
9/18 anonim válasza:
Nekem olyankor nem elég hogy görcsöl, de még rosszul is vagyok. Hányingerem van, meg szédülök. Főleg a második nap. Olyankor itthon szoktam maradni, mert képtelen vagyok felkelni is. Mióta fogamzásgátlót szedek, lényegesen jobb, de még így is nagyon rossz.
10/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem okoz fájdalmat, vagy görcsöt, a mennyisége is nagyon keves es csak 2-3 nap, amióta fogamzasgatlot szedek. Előtte sok volt, hosszú es erős gorcsokkel járt.,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!