Gyomorpanaszokkal, hányás, gyomorfájdalom hova forduljunk? (idegi alapon van sztem)
Sziasztok!
Páromnak kb 1 éve lett ez a "szokása"ha fáradt, ingerült, sokat dolgozik, nem tud enni, vagy alig és azt is kihányja, de nincs hányingere, csak hánytatja magát mert utánna jobb neki(ff)
Házidokitól kapott Quamatel gyógyszert ez gyomorfekély kialakulása ellen van, meg ezek a tünetek enyhítésére, megszűntetésére...már 2x végigszedett 30 szemet, de most megint előjött neki
Én azt gondolom nem a gyomrával van baj, hanem azzal hogy sokat dolgozik, fáradt, éjjel is rosszul alszik
Most hova forduljunk???Belgyógyászat?Vagy valami mást kérjünk a házidokitól?Belgyógyászaton is csak diétát fognak javasolni, nem?
Merre menjünk?Mi lehet a baja???(terhes vagyok, 32 hetes lehet velem együtt izgul, és aggódik, csak nem mondja, sajnos volt már ilyen is)
Szerintetek??Köszi előre is
ráadásul a fogát is csikorgatja éjjelente, ez is időszakos nála
és ezért gondolom hogy idegi vagy kimerültségi alapon van nála
Hát így ezek alapján tényleg a pszichlst eredet valószínű
el kéne menni pszichologushoz vagy pszichiáterhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!