Mi lehetett a bajom? (Hányás, rosszullét)
Bulgáriában nyaralunk, éjjel arra ébredtem, hogy erős hányingerem van. Hánytam egy csomót, hasmenésem is volt egyszer. Reggelig kínlódtam, egyszer a hideg rázott aztán majd lecsúsztam az ágyról az izzadságtól. Feküdni sem tudtam, mert egyből hányingerem lett tőle. A hasamban és a nyelőcsövemben, torkomban égető érzést tapasztaltam.
Mivel ilyen komolyan rosszul voltam, kihívtam az orvost. Elvitt egy ellátóközpontba, majd 1,5 órán át infúziókat kaptam, valamint egyszer mikor remegni kezdtem megint belémszúrt még valamit, amitől elmúlt a "roham".
Hazahozott a hotelbe, az egész napot átaludtam. Kaptam 2fajta gyógyszert, utánuk nézek aztán belinkelem őket is. Diétát emlegetett. Mit ehetek/ihatok ilyenkor? Már jobban érzem magam.
Fontos még: szőlőre van most nagy gusztusom, nem lesz tőle bajom, ha eszek egy keveset?
hát, ha eddig ment a hasad,(bár nem láttam ,hogy írtad volna) akkor ne egyél szőlőt,mert visszajön.Most diétázz, háztartási kekszet egyél,s kis kortyonként, vizet igyál.
Tutira rendbejössz majd, és élvezed tovább a nyaralást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!