Milyen rossz hozzaallassal/viselkedessel talalkoztal mar az egeszsegugyben?
Figyelt kérdés
Nekem amikor a nagypapam meghalt, felhivtak anyamat, reggel 6-kor, es annyit mondtak: "Meghalt, most viszik at hullajat". Ez volt a legdurvabb, persze akad meg... Peldaul nekem, amikor korhazba kerultem nyirokcsomo gyulladassal, folyamatosan hanytam, es egyeb hijan, egy masik hanyo kisfiu alol kaptak ki a hanytalat, majd elem dugtak. No comment.
Nektek milyen tapasztalaitok vannak?
2013. márc. 29. 14:01
1/2 anonim válasza:
3 napra bevittek, mert kiszáradtam, de szaros volt az ágynemű, meg valaki más vére fel volt plattyanva a falra.
De elvileg azért voltam külön szobában, hogy ne kapjak el semmilyen fertőkést...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!