Az baj, ha többször használom? Sajnos muszáj, mert különben nem tudok semmit sem csinálni, nagyon rossz, lehet baj?
Figyelt kérdés
Rinospray plus orrsprét csak 4 szer lehet naponta használni. Legalábbis ez van ráírva. Lehet baj, ha mondjuk 6-szor 7-szer használom... nagyon el van dugulva az orrom, de inkább csak a jobb. Szerintetek? Szénanáthások is többször szokták használni nem ?
Válaszaitokat előre is köszönöm. :)
2013. febr. 22. 19:04
1/7 anonim válasza:
Nos, ez úgy van, hogy el kell olvasni mit ír a használati útmutató vagy az orvos, és ahhoz kell tartani magad, mert ha többet használod akkor hamarabb hozzászokik az orrod, és nem fog hatni egy idő után hiába fujkodod.
2/7 A kérdező kommentje:
de attól nem lehet bajom, ha kicsivel többször használom ugye ? Estére muszáj, mert nem tudok aludni..
2013. febr. 22. 19:16
3/7 anonim válasza:
Én nem vagyok szakember, de olyan nagy bajod nem lehet attól ha párat fujkodsz plusszba, viszont ha sokat használod az orr nyálkahártyádat kikezdheti.
4/7 anonim válasza:
de amúgy ha napi 4x használod akkor miért nem osztod be úgy, hogy mondjuk reggel fölkelés után rögtön, dél elött kicsivel, aztán délután, és lefekvés elött rögtön a 4.et? Vagy megvan szabva hogy hány óránként kell?
5/7 anonim válasza:
bocs a 3. posztért :D énis használod most orrsprayt, de nekem napi 2 szőr kell mind két orrjáratba. szerintem a napi 4 már ígyis sok, 6-7 már durva
6/7 A kérdező kommentje:
örülök, hogy neked elég kettővel, de nekem még 5-el sem. Hiába osztom be, reggel 7-kor befújom, 2 óra múlva már nem kapok levegőt, akkor tartalékolom, hogy beosszam a maradék 3-at, de már majd meg fulladok és a torkom is be van gyulladva, mégsem vehetem sokáig a torkomon a levegőt. De este is kellene belőle minimum kettő, hogy egyáltalán lehetséges legyen, hogy aludjak.. :(
2013. febr. 22. 21:28
7/7 Battman válasza:
Szerintem egy allergia teszt nem ártana ... ha ennyire rossz a helyzet, annak oka kell legyen. Sok mindenre lehetünk manapság allergiásak, por, poratka, pollen, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!