A könyökömnél nyom egy izom, meg a kisujjam és a gyűrűs ujjam fáj, zsibbad. Az ideggyógyász azt mondta, hogy elhalt egy izom nincs mit tenni.2 éve is ugyanez volt akkor beutalt elektrolízises kezelésre. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Esetleg otthonra valami gyógymód kéne.2013. jan. 7. 20:56
1/3 anonim válasza:
Kezdj egy féléves multivitaminkúrába plusz C-vitaminadaggal. Nem veszthetsz semmit, nem gyógyszer. :)
Kerestem neked beszerzési forrást a szokásos helyemről:
Multivitamin:
Kezdj napi egy gélkapszulával és egy-két hét alatt növeld hatig.
C-vitamin:
Ez a szövetregeneráció miatt kell. A test kollagént termel ehhez, ez egyfajta állati rosthálózat, amire felfűzi a sejteket, és ehhez a folyamathoz sok C-vitamint használ fel. Napi 5 tabletta, de szintén 1 tablettával kezdd fokozatosan növelve.
És mindezt természetesen teljesértékű, lehetőleg sós étkezéssel. A só benn tartja a vérben a vitaminokat (mivel késlelteti a vizeletszűrést), így több idejük van hasznosulni.
Jó egészséget! :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2013. febr. 7. 18:36
3/3 anonim válasza:
szió!Rendbe jöttek az ujjaid?Nemem volt ugyan ez,kubitális csatorna szindróma azt hiszem,majdnem egy évig ilyen hangyajárás volt a gyűrűs és a kisujjamban,tudom hogy baromi rossz ez a folyamatos zsibbadás.Nekem azt mondta a doki,hogy elcsúszott egy ideg és nyomja a csont a könyökömben majd meg kell műteni,kivesznek illetve lefaragnak egy darabot a csontomból..De nem mentem vissza hozzá.Képzeld el,egy évbe tellett mire teljesen megszűnt az érzés,már nem zsibbad.de a mai napig nyújtott kézzel fekszem éjjelenként és ha nem muszáj nem könyökölök.Bízom benne,már meggyógyultál te is,de ha nem,ne szomorodj el,mert idővel el fog múlni !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!