Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Milyen orvos foglalkozik az...

Milyen orvos foglalkozik az izom kötőszövettel?

Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 13:50
 1/7 anonim ***** válasza:
ortopédus
2012. aug. 15. 14:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Az ortopédus csak a lúdtalpal foglalkozik legalábbis Kaposváron, és Nagykanizsán.
2012. aug. 15. 14:19
 3/7 anonim ***** válasza:
mozgásszervi betegségek - reumatológus
2012. aug. 15. 17:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az ortopédtusok azt mondják, gerinc tartási rendellenesség, lúdtalp betétet írnak. A reumatológus vizsgálat nélkül rámondta, hogy köszvényes vagyok. Húgysavcsökkentőt szedet velem. Nekem a hátamban a lapockám alatt égető fájdalom több héten keresztül kínoz, majd odébb, lejjebb, és ez mászkál az egész testemben. Néha itt, néha ott. Ínhüvelygyulladás szerű fájdalomról beszélek. Ezt azért mondom ilyen biztosan, mert jobb csuklómban is ki-ki újul, de nálam egy enyhe duzzanat van csak, az ín mentén kb. öt centi hosszan. Én nem tudom már, talán valami vudu szaktekintélyt kellene keresnem?
2012. aug. 16. 06:22
 5/7 anonim ***** válasza:

ínhüvelygyulladás - ortopédus, traumatológus foglalkozik.

Keress egy másik szakembert

2012. aug. 16. 09:14
 6/7 anonim ***** válasza:
esetleg egy gyógymasszőrtöl is kérhetsz tanácsot, izmokat átt tudja nézni, valami véleménye biztosan van neki is
2012. aug. 16. 11:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia figyelj latom, hogy 5 evvel ezelotti ez a kerdes, de nem erkezett ra valasz. Nekem PONTOSAN ez a bajom. A lapockam alatt, mellett iszonyat faj, de honapok ota. Mostanaban enyhult, de amint tornazok ( ez alatt ertem, h nem sulyzo, hanem siman, pl labemelesnel tartom a felso testem, es mar attol is ugye eroltetem egy minimalisan) elkezd fajni, de ilyen melyrehato, iszonyat fajdalom, mintha belevagtak volna egy kest. Voltam (ket altalanos orvosnal), reumatologusnal, ortoped orvosnal, rontgenen, vervetelen... mindenki azt mondta, hogy tokeletes a gerincem, teljesen egeszseges vagyok - gyogytorna, gyogymasszazs, attol jobb lesz. De meg mindjg faj ( harom honapja, bar mar nem annyira durvan az igaz). Es ertem a kerdezot, ugy erti, hogy maszkal, hogy valamikor a masik lapocka , valamikor lejjebb, valamikor feljebb, valamikor a nyaka, valla... mert nekem is. Kiderult, h mi okozta? Tenyleg, milyen orvos foglalkozik ezzel???
2017. aug. 7. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!