Ilyenkor mi lenne a teendőm?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szóval, az van, hogy Miskolcon élek, 18 éves vagyok, még a gyermek-háziorvosomhoz ( nem a doki gyerek, hanem gyerekeket lát el... :D ) vagyok bejegyezve, mert még az éven lehetek ott, de aztán majd át kell jelentkeznem egy ún. felnőtt-háziorvoshoz, de felvettek egyetemre Budapestre, és a hét 80-90-100%-át ott fogom eltölteni. Tehát, ha beteg leszek Bp-en, akkor hova forduljak orvoshoz, jöjjek haza Miskolcra, vagy ott is keresnem kell egyet? Illetve, akkor ha Bp-en van a dokim, attól még lehet egy másik is egy időben Miskolcon is? Válaszokat előre is köszönöm! :) ÜDV!2012. aug. 13. 00:02
1/1 anonim válasza:
Ha haza is jársz Pestről Miskolcra akkor mindenképp érdemes először Miskolcon elintézni a felnőtt háziorvost.
Miskolcon is lehet ugyanabban az időben. Az adott kerületben lehet lesz több is amelyik szimpatikus ahhoz elmész.
Konkrétan nem tudom,hogy működik,de a bátyám Kecskeméten kollégista és ott is dolgozik. Az ideje nagy részét ott tölti csak 2 hetente hétvégenként jár haza. Ott is van háziorvosa és ha bármi problémája van általában oda szokott menni. Ide haza is van egy háziorvos ahova be van jelentve. Az egész család oda jár,mert régóta ismerjük a dokit stb. De nála az elmúlt 5 évben körülbelül ha 2* megfordult.
Ha Pesten fogod tölteni az időd nagy részét,lehet nem is lesz szükséged arra,hogy a miskolci orvoshoz bejelentsenek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!