Mitől fázik nagyon a jobb talpam napok óta? Hiába meleg vizbe áztatom. Több zokni. Le van fagyva. Lehet van valami bajom?
sokat, és évek óta?
akkor irány az orvos! ez az érszűkület jele is lehet
papának is így kezdődött, aztán most itt karikázik a kerekesszékben :((((
pár napja-...de amúgy hideg a kezem is mindig...viszont Aput nemrégiben műtötték érszűkülettel, 5 ércserével..szóval parázok miatta rendesen h dohányzok...csökkentettem napi 2-3 szálra, de volt a műtéte és stresszeltem.
Azt is olvastam hogy ideges természetűeknek lehet hideg a végtaguk és kézizzadással jár..
Hány éves vagy? Ill Ffi/Nő? Azért nem tűnsz túl öregnek az írásodból, simán lehet más oka is, mint pl cukorbetegség. Tudom, nem nyugtat meg, de én pl egyszer úgy ugrottam, hogy lezsibbadt térdig a lábam, rá se tudtam állni. Egy hétig éreztem hidegnek, pedig nem volt hidegebb mint a másik. A másik meg amikor szurit kaptam a talpamba. Na az húzós volt, ott másnap még majd lefagyott, aztán meg éget...
De azóta van eredményed, most látom, hogy régi kérdés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!