Minden szandiba mindig kell zokni a babára? Nyáron, amikor meleg van, akkor is? Már járni tudóra gondoltam.
1,5 évesen volt olyan szandija a lányomnak, amihez nem kellett zokni. Ilyen kis hárompántos (vagy kettő??) tépőzáras szandi volt, hátul nyitott.
De 2,5 évesen meg muszáj volt rá a zokni, mert a crocs papucs volt a mániája, nem volt hajlandó mást hordani, viszont kellett hozzá a zokni, különben oldalt sértette a lábát, sebes lett.
Én nem akartam, de sajna múltkor a méreg drága Siesta szandi feltörte a lábát. Azóta csak ritkán nem adok rá zoknit, próbálgatom, melyik szandi alkalmas rá.
Most van egy Elefantenje, ezzel nem volt gond zokni nélkül, de csak fél órát volt a lábán. Szóval szerintem szandija válogatja.
Tavaly Superfit szandija volt a lányomnak, bőr a beljese (talpa), de sima, csúszós. A lába nagyon izzadós, abba kellett adnom zoknit, hogy valami felszívja a nedvességet.
A mostani szandija velúros, kívül-belül. Eddig még adtam rá zoknit, de ha dög meleg lesz, lehet, hogy anélkül húzom a lábára. (ha úgy fel nem töri)
Sosem adok zoknit a szandálhoz.
Ha olyan az idő, hogy zokni kell, akkor az már cipő kategória - abba természetesen mindig kell a zokni.
Kívül-belül a legpuhább bőrből készült szandálja van a kicsimnek. Ő nagyon érzékeny bőrű, az sem mindegy mivel fürdetem, mivel mosom a ruháját, stb-stb, de a szandál sosem törte fel a lábát.
Köszönöm a válaszokat!
Csak ezen gondolkoztam,hogy amikor dög meleg van,akkor kínzás zoknit adni rá. De majd meglátjuk:)
Szerintem sokan inkább a kinézetet figyelik, mint a kényelmet.
Én csak az időjárásnak megfelelően öltöztetem a lányom, ha hűvösebb van (mint pl. ma nálunk), borús, de melegnek mondható, én szandált adtam a lányomra zoknival.Zárt cipőben megfőtt volna. A május 1-i 40 fokos kánikulában zokni nélkül volt szandálban.
Ha töri a lábát, mert volt egy Asso szandálja ami feltörte, azt eladtam és vettem más típust.
Szerintem kínzás amiatt zoknit adni egy gyerekre, mert töri a lábát. Meg kell találni a megfelelőt, ez az én véleményem.
Na, olyan Nike starnd szandált, mint amit az egyik válaszoló belinkelt, csak vízparton adnék rá, mint ahogy a nevében benne is van. Az nem utcai, hétköznapi viseletre való szerintem.
Magamnak is megveszem a normális bőr szandált, nem fröccsöntött műanyag, gumi nyavalyákban járok az utcán.
Egyetértek az útólsóval.
Én is időjárás szerint öltöztetem a lányom.Ha nincs annyira meleg de lehet ráadni szandált akkor adok rá zoknit is.De nagy melegbe nem adok rá zoknit.
Induljunk ki magunkból.Mi se húzunk fel zoknit 30 fokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!