Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osztálytárssal járni? Hideg-meleg? Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 15:27
1/19 anonim válasza:
Meleg: mindig együttlehettek
Hideg: Sok együttlétből fakadóan megunjátok egymást, ha szakítotok nagyongáz..
tapasztalat
2/19 anonim válasza:
Meleg: ha ugyanolyan neművel jársz
Hideg: ha télen teszed ugyanezt
Komolyan válaszolva: nem jó dolog mindig egymás mellett lenni, nincs meg a hú de jó, ma találkozunk érzés, mert mindig ott van, unalom.
3/19 anonim válasza:
Ha esetleg vége lesz nagyon kellemetlen utána. Egy idő után már úgy érezhetitek, hogy nincs magánéletetek mert a másik mindig ott van a közelben. Bár ezt lehet másképp is alakítani. Működhet a dolog, és azért van jó oldala is. Minden nap találkozhattok, tanulhattok együtt.
4/19 anonim válasza:
Nem beszélve arról, hogyha vége lesz az egész osztály arról fog beszélni, és értesül a dolgaitokról. Előző voltam.
5/19 anonim válasza:
2x kezdtem osztálytárssal és nem kellemes...
most van megint egy akivel szimpatizálok , és megbszéltük h akkor lehetköztünk vmi ha már nem leszünk osztálytársak :D (vicceltünk hogy amint lement a bankett stb... mi azonnal bezárkózunk az első útbaeső zárható helységbe..legyen az wc, szekrény..:D )
De nagyon nehéz az egész szoval nem ajánlom
6/19 anonim válasza:
Én két hónapja jöttem össze egy olyan sráccal aki 4 éve osztálytársam. Sokat gondolkodtam rajta, de végül így jött ki és egyelőre nem bántam meg. Az osztályközösségünk nem túl jó, nem is nagyon reklámoztuk hogy együtt vagyunk. Barátok, ismerősök, család tud róla, ennyi. Osztályban nem úgy viselkedünk mint egy pár, sőt előfordul hogy nem is beszélünk különösebben egymással. A kapcsolatunk délutánra vagy hétvégére korlátozódik, és így én nagyon jól érzem magam. Mindig ott van egy karnyújtásnyira, mégsem túl közel, ergó nem unom meg attól hogy 5 méterre van tőlem egész nap. :) Most meg nyár, annyit vagyunk együtt amennyire a munkája engedi. Eleinte fura volt úgy találkozgatni vele, mint sráccal, és nem úgy mint osztálytárssal, de olyan jól volt fura, abszolút nem rosszul, most pedig egyenesen imádom! :):) 19/L
7/19 anonim válasza:
Mi 11. osztályban lettünk osztálytársak, és 12-ben jöttünk össze. Ennek tíz éve, azóta együtt vagyunk. :) Nem nevezném unalmasnak. :)
8/19 anonim válasza:
Van akinek bejön, van akinek nem.. Tudok erre is példát meg arra is, sőt tapasztalatom is van ezzel kapcsolatban, viszont nekem nem jött be. Összejöttünk, majd nem sokkal később szakítottunk, azóta utáljuk egymást. :) És még mindig osztálytársak vagyunk, szóval... Szóval én mégegyszer nem jönnék össze osztálytárssal, bár ezt hülyeség így kijelenteni, az érzéseidnek ugysem tudsz parancsolni, ugyhogy szerintem ha mindketten akarjátok jöjjetek össze, aztán majd lesz ami lesz :) Sok sikert ;)
9/19 anonim válasza:
addig amíg együtt vagytok talán oké, de szakítás után nap mint nap elviselni egymást... szerintem csak ha nagyon tetszik és szerelmes vagy belé.
10/19 anonim válasza:
én legtöbbször osztálytárssal jűrtam és érdekes mód mindig akkorlett vége mikor különváltak útjaink:D új suli, érettségi, ilyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!