Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osztálytárssal járni? Hideg-meleg? Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Én többször is elkövettem ezt a hibát és nem ajánlom :)
De ismerek olyan párt akik már évek óta együtt vannak, még a ballagás után is :)
Sajnos egyszer már énis kezdtem osztálytárssal, és azzal kapcsolatban tényleg nincsenek jó tapasztalataim. Igazából ez a mostani kapcsolat, eddig jó, habár lássuk be, nem sokat kellett már susuba járnunk. De amíg ott voltunk is jó volt, nem nyaltuk faltuk egymást egész nap. Sok óránk van külön (sőt az összes bontott óra, kivéve az angolt, ahol a terem másik felében ül :D ) Megaztán nemnagyon reklámozzuk mi sem az osztályban, hogy mi van kettőnk közt. előtte is nagyon jóban voltunk, szóval nem is lepheti meg őket, ha egyszer egyszer meglátnak minket együtt "lógni" Nagyjából amikor reggel beérünk a suliba (én bejárós vok, ő helybéli),akkor köszönés egy puszi, aztán meg napközbe ahogy alakul. Van h téll nemsokat beszélünk, mégsem érezzük a hiányt, hiszen ott a másik "egy karnyújtásnyira"
Ha szakítunk az viszont tényleg nagyon gáz lesz...xD
én nem ajánlom :S
borzalmas tud lenni szakítás után.. főleg ha te még szereted.. nagyon nehéz így elfelejteni :S
tapasztalat...
15.35-ös voltam. Mi is ugyanígy csináljuk. Szerintem tudunk már annyira éretten gondolkodni (18-9 éves létünkre), hogy mindketten érezzük annak a súlyát, hogy szakítás után nehéz lesz. Így talán kétszer is megfontoljuk hogy mikor, és hogy szakítunk, nem az osztály közepén rendezünk drámát, és valószínű ahogy azt sem vette észre senki a két hónap alatt, hogy összejöttünk, azt sem fogja senki, ha egyszer véletlen szakítanánk. Fél évem van még suliból, ha kell ezt már fél lábon is kibírom... :) Sok mindent megéltem már, ezt is végigcsinálnám. No de gondolkodjunk pozitívan, és fogjuk fel úgy a dolgot, hogy nagyon nagyon sokáig leszünk együtt boldogságban. Jelenleg ennek nem érzem akadályát. :)
Mindketten bejárósok vagyunk, és abszolút nem bujkálunk, ha városban meglát minket valamelyik osztály vagy sulis társ hát istenem ez van, de szerintem az osztályterem nem az a hely, ami a magánélet kiélésére szolgál :)
ha nagyon kell neked a lány v fiú igen.
legfontosabb dolgok:
ne ülj mellé, ne beszélj vele napközbe szünetekbe. csinálj ugy mintha ott se lenne (foglalkozz haverokkal pl)
du foglalkozz csak vele.
mostani szerelmemet sulinak köszönhetem.
iszonyú nagy próbája egy kapcsnak oszt társsal járni.
nekem eddig ment. de nagyon sokat szenvedtem miatta.
ennek ellenére még mindig nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!