Spirit93 kérdése:
Hányszor ingyenes egy éven belül a fogtömés?
Figyelt kérdés
Egy éven belül kétszer voltam fogorvosnál tömetni, másodjára megjegyezte hogy hát ezt már nem kéne ingyen megcsinálniuk TB alapon, csak fizetőssként magándokinál.. Tényleg van ilyen, hogy 1 éven belül csak 1x TB támogatott a fogtömés..? Hol van ez leírva? (Mellesleg ha kiesik a szuperül megcsinált tömés, arról én tehetek..!?)2012. dec. 17. 11:46
1/5 anonim válasza:
Ez hülyeség. Ha havonta kétszer mész TB alapon, akkor sem szólhatnak semmit. Kötelességül elvégezni a munkát, mert fizeted a TB-t.
3/5 anonim válasza:
Nekem a múltkor rendberakta a fogaimat a doki, csak fúrt és tömött. Két hét alatt négyszer voltam nála, mert nem akarta egyszerre.
4/5 anonim válasza:
"másodjára megjegyezte hogy hát ezt már nem kéne ingyen megcsinálniuk TB alapon, csak fizetőssként magándokinál."
És fogadjunk, hogy ő tud is ajánlani nagyon jó magánorvost neked!Ez csak porhintés, a magánpraxisát akarja futtatni. A fogmegtartó kezelések ingyenesek akárhányszor is mész.
5/5 anonim válasza:
A TB-s fogorvosok egy része szemét alak. Tisztelet a kivételnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!