Mennyibe kerül egy fogtömés, ha nincs tb biztosításom?
Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy működnek ezek a dolgok,mert rég voltam fogorvosnál,rettegek tőle,de pár napja nagyon érzékeny lett az egyik lyukas fogam és be kéne tömetnem mindenképp,viszont munkám nincs,így tb biztosításom sem.Tudom,hogy havonta 6500ft,de még nem tudtam befizetni.2012. nov. 10. 15:00
1/4 anonim válasza:
5-8 ezer körül. függ a méretétől, hogy hol van, és milyen árban dolgozik az orvos
2/4 anonim válasza:
elmész egy rendelőbe, és ott az ajtón ki vannak írva az árak, minden tételesen. Persze, ha az orvos ott is dolgozik, mint vállalkozó. Szóval pontosan nem tudom megmondani, de ha elmész egybe, és megnézed az ajtót, akkor okosabb leszel kicsit!
4/4 anonim válasza:
Az én dokimnál 9000-nél kezdődik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!