Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Milyen kezelési módokat...

Milyen kezelési módokat javasoltok daganatos megbetegedések gyógyítására?

Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 18:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Leginkább természetgyógyászt javasolok, illetve az orgon készüléket. Neten sokat találsz róla, én sem hittem benne, főként, hogy eüs vagyok, de ez tényleg hatásos.
2009. aug. 7. 17:26
 2/7 anonim válasza:
Köszönöm szépen a választ, utánajárok!
2009. aug. 18. 20:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Én a tudományos orvoslásban bíznék. Ha ki akarsz valami egyebet is próbálni akkor mindenképppen tudjon róla az onkológus mert vannak olyan módszerek amik pl a kemoterápia hatékonyságát jelentősen lerontják.

Sajnos az alternbativ gyógymódokkal én eléggé szkeptikus vagyok. Ha annyira jó kezelés lenne már rég beépült volna az orvoslásba.

2009. aug. 18. 21:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Rák terén az orvostudomány csődöt mondott, nem is kicsit. Persze az igaz, hogy tudatni kell az onkológust, ebben igaza van az előttem írónak. Én egészségügyis vagyok, már régóta, mégis jobban bízom a természetgyógyászatban. A kemo meg semmit nem ér. Mielőbbi felépülést kívánok neked kérdező!
2009. aug. 20. 23:18
 5/7 anonim válasza:
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, tanácsokat. Az Édesanyámról volt szó, aki 2 napja eltávozott. :'( Még egyszer köszönöm a tanácsokat.
2009. aug. 21. 15:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Őszinte részvétem! Szívből sajnálom a történteket :'(
2009. aug. 22. 21:34
 7/7 anonim válasza:
Köszönöm szépen!
2009. aug. 23. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!