Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Nem rég kaptunk az iskolában...

Nem rég kaptunk az iskolában oltást. Megint fogunk. Tippek, vagy valami?

Figyelt kérdés
Pár napja kaptunk oltást az iskolában. Bőr alá. Nagyon fájt.. (azért annyira nem, de eléggé!!) 1-2 hónap múlva megint fogunk, de izomba. Azt szeretném kérdezni, hoy én nagyon félős vagyok, és oltárira kicsi a fájdalom küszöböm, hogy mennyire fog fájni? De most tényleg kérdezem, kérlek ne hülyéskedjétek el, hogy meg fogsz halni stb. Aki már megkapta mindkettőt, attól kérdezem: jobban fáj a második? Nem tudom mi ellen oltanak sajnos, de 6.-os vagyok és 12 éves. Félek! Kérlek hülyék kíméljenek, és normálisak válaszoljanak. (lány vagyok) bocsi ha hosszú lett, és a helyesírási hibákért is bocsi.

2012. szept. 23. 17:55
1 2 3
 21/21 skypvp0 válasza:

Most Te segits most én fogom kérdezni Mennyire fájt?.

Mert most fogok kapni 6.ban :D

2016. okt. 2. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!