Középiskola 2. osztályában valóban van iskolában záróvizsgálat és az miből áll, mit csinálnak, mint is jelent ez, miben tér el mint a sima orvosi vizsgálat? Pontosan mit jelent még az hogy tejes körű vizsgálat?
megnézik hogy a heréd leszállt-e meg ilyenek..
egyébként csak sima orvosi vizsgálat elvileg, testsúly, magasság, szintévesztés, hallásvizsgálat, látásvizsgálat stb.
lány vagyok,de fiú haverom is sok van és nem igazán értjük,hogy mit akarnak már ennyi időseknél ott nézegetni,már bőven leszállt,ennyi idősen meg már marha kellemetelen nekik a dolog.
De mi várhat ránk lányokra és vannak e kiskapuk ezt rájuk is értem?
Akkor az hogy a mellet akarnák álló,meg fekvő helyzetben fogdosni,meg alsóba nézni az nem igaz,vagy ez a kettő lenne a teljes körű vizsgálat,mert ilyenről is hallottam?
Ha ezeket nem akarjuk engedni,mert mondjuk lennének megtehetjük?
Ha nem akarod mondjuk levenni a melltartód, akkor nem kell. Nem tehetnek meg veled semmi olyat, amit te nem akarsz.
Amúgy megmérik a súlyod, hogy milyen magas vagy, a vérnyomásod, megnézik a gerinced, megnyomogatják a hasad, van látás-, néha hallásvizsgálat is, kérdezgetnek a családban előforduló örökölhető bajokról, hogy szedsz-e valamilyen gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!