Nem rég kaptunk az iskolában oltást. Megint fogunk. Tippek, vagy valami?
Gondolj arra, hogy ha a betegséget kapnád el, az még jobban fájna!
Vagy jutalmazd meg magad valamivel utána!
Nyugi, nem fog fájni. :) Mindenki túlságosan be van rezelve. Én mindig azt csináltam hogy elsők között jelentkeztem oltásra, amíg volt aki azon gondolkozott egy órát míg sorrakerült, hogy mekkora tű lesz meg hogy fog fájni, addig én már rég végeztem. :D Szerintem csináld te is ezt, állj az elsők közé. Várakozni és félni sokkal rosszabb. Amikor pedig bent vagy, nézz ki valamit magadnak. Képet a falon, vagy ha védőnő/gyerekorvos adja be akkor biztosan van valami játék a polcon vagy ilyesmi. A szúrást többnyire akkor veszed csak észre, ha nem oda figyelsz, amikor már túl vagy rajta.
Gondolj arra, hogy a fájdalom amúgysem tart örökké. Kiskorodban rengetegszer beütötted már magad, csípett meg darázs stb, és azóta már rég elmúlt. Sőt, minden nap előfordul hogy sípcsonttal 'megtaláljuk' az asztalt vagy nekimegyünk valaminek könyökkel és hasonló kis balesetek. :D Akkor is másodpercek alatt elmúlik a fájdalom.
És igen, én már megkaptam mindkettőt évekkel ezelőtt. Rengetegszer kaptam már oltást, bőr alá is, izomba is. Egyszer 6 vagy 7 injekcióból álló sorozatot kaptam rövid időn belül mert megharapott egy veszett macska. :D
És most itt vagyok, sem a szúrásba sem a harapásba nem haltam bele. :) Sokkal jobb egy kis szúrás mint a fertőző májgyulladás vagy a kanyaró, esetleg egy vérmérgezés vagy a veszettség. Az oltásokat nem azért találták ki, hogy a gonosz orvosok szúrkálhassák a gyerekeket, hanem hogy visszaszorítsanak bizonyos (gyakran végzetes vagy súlyos következményekkel járó) betegségeket. Rengeteg életet mentettek már meg. Hiszen a megelőzés a legegyszerűbb és a leghatásosabb. :)
Köszi, csak az a baj, hgy névsor szerint megyünk. És az utolsó előtti vagyok... :'( De köszi nagyon sokat segítettél. Írnál egy privit kérlek? Jól esne. Ment a zöld kéz! :)
Légyszi írj privit. :)
Szia!
Izomba kevésbé fáj! És ha ellazítod a kezed akkor még kevésbé. És ha arra gondolsz hogy a tengerparton napozol, akkor alig fogod érezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!