Magas a pulzusom, az orvos csak vérvételre küldött. Elég ez így?
Hanyagnak nem hanyag az orvosod. Talán inkább a sarlatán kategóriába sorolnám ennyi információból amit megadtál.
Vérnyomásod milyen? Hány éves vagy?
Sarlatán? Te meg egy idióta barom, akinek fogalma sincs a témáról.
Kérdező, te meg ne nyervogj, ebben a korban csak be kell fejezni a piát és a cigit, aztán irány sportolni. A bétablokkoló is helyes döntés volt, de lehet, hogy egyszerűen túlhajtottad magad.
Vérvizsgálat rendben volt = nincs brutál vérzsírszint és infarktus-markerek.
EKG-t, terheléses EKG-t lehetne még csinálni, de ezek nem cukorkák, basszus. És azért, mert látszólag ingyen van, valójában drága. Fölösleges.
Az is bőven elég, de stressztől is kialakulhat magas pulzus. Engem ne oktassál, és a kezelőorvosodat is hagyjad békén, mert hülye vagy ehhez a kérdéshez.
Ami nem baj, csak ne lennél annyira magyarosan követelőzős!
Jajj, ne rinyáljál már. Lehetnél férfiasabb.
Nem értem, mi a francot akarsz, mit vizsgáljanak rajtad?
Szerintem te sem tudod, ezért jössz itt a hülyeségekkel, hogy nem elég egy vérvizsgálat és egy fizikai vizsgálat. Bőven elég. Én simán annyit mondtam volna, hogy sportolj rendszeresen, és már adom is a kezedbe a kilincset. Ehhez vérvétel sem kell, csak a magyar háziorvosok rohadt sok vérvételt csinálnak, mert a hozzád hasonlóan tudatlan betegeket általában megnyugtatja.
Ha van rá eszköz, rá lehetett volna rakni egy kardio edzőgépre, igen. És akkor ott lehetett volna megnézni, hogy milyen puhány vagy. Ám ehhez nem kell eszköz, meg fél óra sem, mondod te magadtól is, hogy nem terheled a szervezetedet mozgással.
És a legundorítóbb benned, hogy ezek után az orvost hibáztatod, hogy nem csinált egy teljes kardiológiai kivizsgálást, holott csak egy lusta dög vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!