Volt már valaki rokkantsái felülvizsgálaton? Milyen egy ilyen munkaszimulátor?
köszönöm a válaszodat akkor hogyan állapíthatják meg a rokkantságot mert nekem eléggé összetett igaz hogy végtaghiányostól rákosoktól elvették a rokkantnyugdíjat és nem kap rehabilitációs járadékot sem mert nem éri el a kívánt 40%-ot? ( kérlek olvassd el a többi kérdésemet is milyen munkát adnál egy 85IQ magatartás figyelemhányos nagyfokú rövidlátó enyhény mozgásában akadályozott 30 nőnek )
Kérlek mindenképpen válaszolj a kérdéseimre tudni szeretném hogy mire számíthatok! Köszi sz.
Kedves válaszoló köszi sokat segítettél Nem érzem magam hülyének tény hogy alacsony az inteligenciám ez van!
A kérdés nem az hogy nem akar vki dolgozni hanem hogy van e elegendő munkahely ezeknek az embereknek! A másik nekem összetett problémám van a magas dioptria 14 16 (ez miatt nehéz fizikai munka netes munka számítógép húzamosabb ideig nem lehet használni egyébként én nem sokáig gépezek ) a lábam műtéte nem tudok letérdelni normálisan 95 90 fokban hajlanak tornával kordában lehet tartani (ezért nehézkes az álló munka hát fájás görbe a hátam) magatartás kevert hiper és figyelem hiány szétszort nehezen koncentrálok 1 dologra mindent elfelejtek nehezen ülök meg egy helyen és dührohamok kérdés az hogy az ilyen embernek milyen munka lenne jó birnám a monotonitást? amúgy izületi végtag fájdalmak is vannak allergiás aszma
Van 2 gyerekem nem egyedül nevelem párom ő dolgozik minimál béren van a 2 gyerek most született mennyi az esély arra hogy visszaküldenek dolgozni a gyereket nem tudom bölibe iratni mert teltház van anyám ( aki egyébként sokat segít már nem vállalja el a gyerekeimet 59 éves rokkant anyósom aposom 70 évesek néha vigyáznak rájuk inkább a kajában segítenek apám meghalt a mostoha apám dolgozik éjjel nappal bébiszitter szóba se jöhet!Kérlek mindenképpen válaszolj mert érdekel a véleményed köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!