Nagyon fontos! Anyukám 4 kemoterápia után felülvizsgálaton volt, ct-n a tüdején találtak 2 5 mm-es daganatot, illetve mindkét mellékvesén, ők úgy írták anno, áttét van. Valaki le tudná fordítani nekem az eredményt?
A végén az is oda van írva,hogy : Előző vizsgálatával összehasonlítva a mellkasi status regressio mutat.
Fibrosis pulm.
A férjem is tüdő rákos volt és teljesen meg gyógyult ennek kb 10 éve már.
Nem szabad fel adni és ha segítség kell írj nyugodtan privit ,,be szkennelem a leleteket és azt,hogy most teljesen egészséges.
Ha ez meg nyugtat.
Teca
www.webbeteg.hu
Érdemes lenne ide regisztrálni, itt orvosoktól kaphatsz tanácsot.1-2 nap elteltével válaszolnak, ingyenesen.
Nos, közöm nincs az orvostudományhoz, de a leírtakból én azt gondolom, hogy nincs jelentős javulás az állapotában.
Az adenoma egyfajta daganat.A megnagyobbodott nyirokcsomók azt jelzik, hogy a szervezet küzd a betegség ellen..
A tüdőben lévő daganat, bár csökkent, de még nincs teljes javulás.Bizonyára folytatni fogják a kezelését.
"mellkasi status regressio mutat. "
Mellkasi állapot visszafejlődőben, tehát gyógyul.
Bár orvosi végzettségem nekem sincs, de sajnos elég sokat tapasztaltam ebben a témában. Az, hogy nincs rosszabbodás, azt mutatja, hogy a szervezet harcol és reagál a kemora. Addig "nincs" gond, amíg kapja a kemot, mert ha azt abbahagyják azt mutatja, hogy lefele épül a szervezet és nem bírja a kezeléseket sem. Az áttét azt jelenti, hogy a kiindulási daganathoz képest más szövetekben is felfedezték őket, de az, hogy regressio figyelhető meg, azt jelenti, hogy az előzőhöz képest visszafele fejlődnek, tehát használ a kezelés.
Nagyon sok kitartást és erőt kívánok nektek ezen az úton, ami teljes gyógyuláshoz kell, hogy vezessen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!