Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A rokkantsági felülvizsgálaton...

A rokkantsági felülvizsgálaton az orvos visszaveheti a 2. csop. Rokkantságom, amiatt mert mellette 6 orában legálisan dolgozok?

Figyelt kérdés
Jelenleg 2.csop (100%) os rokkant vagyok és a rokkantnyugdíj mellett dolgozom. Most szeptemberben megyek felülvizsgálatra mert nem véglegesítettek. Az egészségi állapotom nem javult de felek hogy az orvos visszaminosit mert dolgozok napi 6 órában. Amikor utoljara a bizottsag elott voltam (3 eve) akkor nem volt munkahelyem csak a rokkantnyugdijam. A kérdésem: visszaminosithetnek e ha rendelkezem munkaviszonnyal? Vagy pedig ez nem befolyásolja a döntést hanem csak az egészségi állapot vizsgálata? A bizottság latja-e illetve megkerdezheti e hogy dolgozom? Mi van ha hazudok? Nem szeretnem ha visszaminositenenek és tudom hogy az egészségi állapotom miatt ez nem lehetséges de felek hogy ha látják hogy dolgozom akkor mondhatják hogy "akkorugyisjobbanvan"
2011. aug. 22. 11:25
 1/2 homo ludensz ***** válasza:
Azt hogy tudsz dolgozni azt semmiképpen ne említsd. Akkor te is s a felülvizsgáló orvos is csak a betegséged az állapotod mikéntjére fókuszáljatok. Gondolom valós indokkal lettél 100% ra leszázalékolva és saját bevallásod szerint nem történt ebben javulás nálad,akkor miért kavarnál be azzal hogy te ennek ellenére tudsz valamit javítani az anyagi helyzeteden? Úgy véled ez leszázalékolók érdeme? Nem. A tiéd hogy naponta nekivágsz míg mások siránkoznak a sorsukon.Most képes vagy rá,de jövőre? Kérdezzék s te válaszolsz hogy el tudod látni magad perpillanat de a jövőbe ugyan ki lát bele? Nem szociális bizottság elé készülsz ha nem orvosok elé!
2011. aug. 24. 21:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Hiába nem emlitem vagy hazudok, simán megtudják nézni hogy be vagyok-e jelentve fél perc alatt ha van net. (Énis megtudom) TUDOM hogy a mostani állapotomban is megkapnám a 2. csoportot, de a kérdésem arró szólt hogy az orvos csökkentheti-e csak azért mert mellette dolgozok?
2011. aug. 25. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!