Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » 17 éves vagyok. A gyerekorvosn...

17 éves vagyok. A gyerekorvosnál nem fognak engem kinézni?

Figyelt kérdés

Vagy 4-5 éve nem jártam orvosnál, mert nem igazán voltam beteg. Most el kellene mennem, de attól félek, hogy ki fognak engem nézni onnan.

Olvastam itt a gyakorin is meg máshol is, hogy a kisgyerekes anyukák ki voltak akadva, hogy mit keres egy ennyi éves a gyerekorvosnál.

Elmerjek menni ?

2012. ápr. 5. 19:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Inkább ne, hátha később komolyabb bajod lesz.
2012. ápr. 5. 19:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

18. életév betöltése előtt máshová nem is nagyon mehetsz

menj nyugodtan

3/11 A kérdező kommentje:
Cinizmus nélkül nem lehet válaszolni egy kérdésre ?
 4/11 A kérdező kommentje:

2.

Köszi !

2012. ápr. 5. 19:54
 5/11 anonim ***** válasza:
62%

AZ én időmben 14 éves kortól, már a felnőtt dokihoz mentünk. Hivd fel a gyerekorvost és kérdezd meg, mehetsz-e még hozzá.

35/N

2012. ápr. 5. 19:57
 6/11 anonim ***** válasza:

Én még 19 évesen is a gyerekorvoshoz jártam, mivel középiskolás voltam még akkor. Most meg a gyerekemet viszem a gyerekorvoshoz, és egy csomó korodbeli is jár oda.

Nem értem amúgy, kik vannak kiakadva rajta, hogy ennyi idősen valaki oda jár, hát mi ezzel a baj?

2012. ápr. 5. 20:00
 7/11 anonim válasza:
17 évesen kórházban a gyerekosztályon voltam. egyébként meg kit érdekel néhány unatkozó anyuka hisztije.
2012. ápr. 5. 20:06
 8/11 anonim válasza:
18 éves lettem februárba, akkor még egyszer elmentem a gyerekorvoshoz és megkérdeztem, hogy hova kell járnom. Azt mondta, hogy még járhatok oda, de 19 éves koromtól felnőttorvoshoz kell járnom, de múlt héten a felnőtthöz mentem. Ahogy írták 18 éves kortól felnőtt, - alatta gyerekorvos.
2012. ápr. 5. 20:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem, biológiailag Te már inkább vagy felnőtt, mint gyerek, menj nyugodtan a felnőtt dokihoz! (Én is oda jártam gimnazista koromban.)
2012. ápr. 5. 20:10
 10/11 A kérdező kommentje:

De én nem "biológiailag" kérdeztem, hanem hogy a korom miatt nem lesz-e gond.

De akkor ezekszerint nem. Köszönöm a válaszokta !

2012. ápr. 5. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!