Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Benőtt köröm? Mi legyen vele?

Benőtt köröm? Mi legyen vele?

Figyelt kérdés

A körmöm kb. 2-3 éve be van nőve, eddig mindig kivágtuk, és rendben volt, az utóbbi 1 évben viszont jön belőle a genny nap mint nap, kb. 1 hete pedig már vérzik is. 12 éves vagyok, apukámnak is volt ilyen neki levettéék a körmét.

Namost, én ezt nem szeretném, se semmilyen "ilyen fajta" dolgot. mit csináljak vele, hogy jobb legyen?? a pedikűrös segít? a körmöm már teljes hosszában gyulladt, kicsit véres és minden nap jön belőle a váladék. mit scináljak vele?

2012. ápr. 2. 16:47
 1/4 anonim ***** válasza:
A nagy fiamnak is ugyanez a problémája. A begyulladt körmét betadinnal kenem , kötözöm de sajnos nem sok eredménye van. Nyáron úgy néz ki lézeres beavatkozásra kerül nála sor. Az véglegesíteni fogja ezt a problémát.
2012. ápr. 2. 16:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak a sebész segíthet nekem is volt ilyen.1 napig volt kellemetlen és fájdalmas.És nem is kell az egész körmöt levenni csak a benőtt részt vágják ki.
2012. ápr. 2. 17:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Na bakker, anyám nem hazudott. xD

Ezek után minden hétvégén szépen levágom a körmeim a lábamon.

2012. ápr. 17. 23:19
 4/4 anonim válasza:
jajj istenem ilyen nekem is volt azt se tudtuk h mit kezdjünk vele, én az örsön lévő sugár mögötti klinikán voltam ott nagyon szépen megcsinálják az érzéstelenítő fáj egy kicsit de tul lehet élni és már egy ideje hál istennek nincs ilyen bajom nekem mind a két lábujjamon be volt nőve a köröm:(az orvos is nagyon kedves:))ajánlom:);)
2012. máj. 24. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!