Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » 21/F vagyok, sajnos nagyon...

21/F vagyok, sajnos nagyon durván rászoktam az alkoholra, 0-24 részeg vagyok. Le akarok szokni róla de nagyon félek a delirium tremenstől, de a kórházat el akarom kerülni. Hogy lehet otthon kezelni ezt a dolgot?

Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 20:41
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

"Inni, és letenni a piát nehéz."

Sőt, a két dolog együttesen kizárt.

2012. febr. 19. 18:24
 22/31 anonim ***** válasza:

"Az én esetemben alkoholizmusról van szó, a"

Ez ok a büszkeségre. Mellesleg 2 év piálással nem válik senki alkoholistává. Úgyhogy ha le akarsz szokni, tedd le a poharat, azt annyi. Ne kábítsd saját magadat, hogy ez micsoda nagy hősiesség.

2012. febr. 20. 13:29
 23/31 A kérdező kommentje:
már sikerült, szereztem Válium-ot egy felsőbbéves haverom csórta a klinikából, az első 2 éjszaka/nap még ígyis pokoli volt, de nem voltak komolyabb hallucinációk. Mostmár sinen vagyok köszi a kommenteket.
2012. febr. 20. 13:36
 24/31 A kérdező kommentje:
Már 3 napja nem láttam alkoholt, váliumot is már csak este szedem egy hétig még... és végeztem is az itallal. Áhh, jó érzés már kicsit józannak lenni.
2012. febr. 20. 13:47
 25/31 anonim ***** válasza:
Ez szuper, csak így tovább!!
2012. febr. 20. 14:24
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
nagyon ügyes vagy:) remélem nem fogod megint elkezdeni. kicsit fura a másik oldalt olvasni, apám dühöngő alkoholista, az a szakmunkásbajuszos-fajta, a sarki k*rvának fütyülős. vagyis igazából már szinte skizo, mert abban az időben (heti 1 nap) amikor józan, akkor akár jófej is lehetne, mert alapvetően az, amikor meg részeg, átvált egy alpári primitív agresszív állatba, majd a földig issza magát - tudod az a "nekemkell-levenni-a-cipőjétis-téma." 50 éves, tehát viszonylag fiatal, de már a kamaszkori fotóin folyton látom, hogy nem józan, sem az esküvőjén, sem a mi gyerekkori képeinken, tehát következtetve olyan 30 éve alkoholista. Ilyen esetben mit lehet tenni még? Ő nem hajlandó elmenni ezzel sehova, nem is akar. Már minden reggelt hányással indít, van, hogy délig lecsúszik egy fél liter royal. ennek vannak stádiumai? ez a gyakori hányás, folyamatos köhögés mit jelent? köszönöm, ha válaszolsz, és tényleg kívánom a legjobbakat.
2012. febr. 24. 01:03
 27/31 anonim ***** válasza:
Ez egy kamu dolog. 2 nap váliumozással senki sem szokik le a piáról. Ennél azért több kell.
2012. febr. 26. 21:52
 28/31 anonim válasza:
Kedves kérdező!! SOS! Te már megválaszoltad a kérdést, és remélem azóta is jól vagy! Segítség kellene! Ugyanaz a problémám mint ami neked volt vagyis a sorstársad vagyok! Csak 25 vagyok! Szintén egyedül, ugyan ezzel a félelemmel! (+ hogy ha nem ebbe halok bele, akkor az ivásba!) Nem tudnál keríteni nekem is ilyen gyógyszert ha nagyon megkérlek? Ha ez megoldás! Életet mentetél vele! Már nagyon kivagyok! Kérlek írj minél előbb!
2012. márc. 31. 00:10
 29/31 anonim válasza:
100%
Egyébként az alkoholista ember képe valamiért mindíg csak a családját verő, üvöltöző, agresszív, büdös, munkakerülő ember képében jelenik meg a köztudatban. Vannak normálisak is, akik a boldogság hiánya, egyedüllét, szorongás, depresszió enyhítésére kezd el inni, és csak akkor veszi észre hogy túlzásba vitte mikor már akar, csak nem tud leszokni. Alattomos rohadt betegség. Egyre többet kell ugyahhoz a hatáshoz innia, ami lehet naponta a halálos dózis többszöröse is (mondjuk egy liter vodka) és később (egyéntől függ ez mennyi idő) már csak azért hogy ne legyen rosszul. Alattomos betegség. A közeli családomban én vagyok a 2. ilyen, a másik anyukám volt aki 2 év alatt el is ment közülünk. A másik én én még csak tönkrementem. Egyszer ő kínált meg egy felessel mikor már ivott, én nem de valamiért nem éreztem jól magam és azt mondta igyam meg ettől jobban leszek. Na ezt nem kellett volna, mert talán ezzel a címkével kitermelte az utánpótlást. Mindíg ideges vagyok mikor ilyen plakátot látok hogy "annyi a világ amennyit beletöltesz" és hasonlók. Ahha...annyival kevesebb. Ezt lehet? Még jó hogy a cigire nem írhatnak hasonlót! Betiltanám az összes lötty árusítását, ha tehetném. Kevesebb adó folyna be, de visszajönne a tb-n. Csak akkor ugye emelni kéne a nyugdíjkorhatárt. De nyugodtan lehetne a polcon heroin is, azzal tovább el lehet élni és arról is le lehet szokni...Na a lényeg: vannak tényleg r*hadék alkeszek, meg rendesek is akik csak szenvednek nem ártanak. Pl. egyetemi tanár is. Sorstársamnak szívből gratulálok, mert minden tízezredik függő tud leszokni otthon, ez statisztika. Annak örülnék ha látnálak itt vagy megírnád privátban azt is néha, hogy még mindíg nem iszol. Talán tudsz segíteni ha még nem késő nekem! Kérlek írj mielőbb! Szóval NE igyatok légyszi semmit! Bort iszom és vizet prédikálok szó szerint, csak én nem kívánom ezt az egészet senkinek. Bocs akit nem érint, hogy untattam.
2012. márc. 31. 04:02
 30/31 anonim ***** válasza:
leszoktál?
2024. jún. 11. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!