21/F vagyok, sajnos nagyon durván rászoktam az alkoholra, 0-24 részeg vagyok. Le akarok szokni róla de nagyon félek a delirium tremenstől, de a kórházat el akarom kerülni. Hogy lehet otthon kezelni ezt a dolgot?
[link] találtam egy alapítványt, biztos vannak hasonlók még, vagy ők is ajánlhatnak a lakhelyedhez közel esőt.
Közben elolvastam a delirium tremensről az alapdolgokat. A kórházi háttér a megelőzésénél minden forrásban szerepel.
Annyiban tudok segíteni,ha kérés, hogy jövő héten rákérdezek, kit-kiket lenne érdemes felkeresni Pesten.
Társszakmában dolgozok, de teljesen más szakterületen.
Kedves alkoholista!
Ő se volt agresszív! Csak beléjük hajtott autóval, hott részegen. És ő megúszta, a sz@rházi. 23 éves volt. Tudod, az ilyent szétszedném. De keress rá a januári rendőrségi hírekben. Májusban lesz a tárgyalása.
1. nincs se jogsim, se autóm
2. az illető valszeg nem alkoholista volt csak simán berúgott valami bulin. Az én esetemben alkoholizmusról van szó, a kettő közel sem ugyanaz.
3. Nem értetted a kérdésem, én azért iszok hogy elkerüljem a delíriumot, nem azért hogy jól bebasszak, utálom az alkoholt és meg akarok szabadulni tőle, keresem a kiutat
Jól van pesti kiscsákó, én veszem a lapot.
Szar egy helyzetben vagy, és örülök, hogy próbálod racionalizálni.
Inni, és letenni a piát nehéz.
Pláne, végleg úgy, hogy ledobhass egy viszkit az ismerős borzongás nélkül. Mert ez is lehetséges.
A te embered Dr. Birkás Dezső. Nem tudom, hogy még a Kútvölgyin dolgozik-e, de nívója volt ő a témának. Megtaláljátok a hangot, nem hülye (sőt).
A kiút egy karnyújtásnyira van... ne engedd elszállni!
Sok sikert még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!