Az afrikai éhezőkhöz miért nem fogamzásgátlót visznek az étel helyett?
Lehet, hogy egy éhező nem lakik jól vele,de ha arra van erejük,hogy szexeljenek, legalább megakadályozzák,hogy értelmetlenül szüljenek,mivel úgy sem tudják őket ellátni.
Nem logikusabb?
Tényleg nagyon értetek hozzá. Adakozzatok rendszeresen a afrikai segélyalapoknak, ajnározzátok a fekete agyatlan kefélőgépeket, sőtt az afrikai segély ne is önkéntes adomány legyen, hanem egy külön adó. De aztán pofa sújba hogy magyarországon miért vezetnek be új adókat, és hogy mire pocsékoljak az adófilléreiteket.
(Cseppetsem)Kedves afrikaszakértők: Lehet lepontozni
Mert az ehezo afrikai nem hasznalna. A modosabb pedig hasznalja. Lefogadom a valaszolok sosem jartak Fekete Afrikaban. Nekem a felesegem kenyai, sot most is Kenyabol irok, mert a csaladjanal toltottuk az unnepeket. (Nem eloszor vagyok/voltam-ma este repulunk-itt.)
A szegeny kenyainak szuletik 4-5-6 gyereke. Nem erik meg mind a felnottkort. A szegenysegben elok reszben azert szaporodnak ennyit, hogy legalabb par gyerekuk maradjon, mesreszrol joforman semmijuk nincs, szoval nyersen megfogalmazva az oroksegen sem faj a fejuk.
Amugy ez nem Afrika sajatja, a mexikoi, indiai, indonez szegenyeknek is van 4-5-6 gyereke, ugyanezert.
De a felesegem a gazdagabb kenyaiak kozul valo (Nairobi belvaros, 2 szintes haz), neki csak egy batyja van.
A nagyapamnak Magyarorszagon volt 5 testvere, mikozben a vilaghaboru elott egy kis falusi hazban eltek, nem tul nagy gazdagsagban (szukseglakasban). Nekem mar csak egy ocsem van.
Hiaba adnal nekik fogamzasgatlot, nem hasznalnak. Majd maguktol is hasznalni fogjak, ha az eletszinvonaluk elri a mienket.
Amúgy szerintem már nem éhezik ott senki.
Annyi segélycsomagot kapnak, már nincsenek olyan éhenhalások, mint 40 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!