Az ugalit ki ismeri? (Kelet-afrikai étel)
Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 19:12
1/1 anonim válasza:
egy egyszerű, olcsó szilárdabbra főzött kukoricakása, amit köretként húsos vagy zöldséges raguhoz esznek többnyire
hagyományosan úgy, hogy a kezükkel kis labdacsot formáznak és belemártják a szószba
simán úgy készítik, hogy a kukoricalisztet kétszer annyi vízben felfőznek (pl 1 csésze liszthez 2 csésze víz) kb 3-4 percig, a végén van aki vajat is tesz hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!