Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Lehetséges? Zárt osztályra...

Lehetséges? Zárt osztályra lehetséges öngyilkossági kísérlet után telefont vagy laptopot vinni?

Figyelt kérdés
Zárt osztályra (miután valaki öngyilkos akar lenni és utána ide utalják be) adnak a betegnek mobiltelefont, illetve hozzáférhet ilyesmihez, mint mobil, laptop stb? Látogató vihet be magával hasonló eszközöket? Ha valaki meg tudja ezt mondani, megköszönném.
2011. dec. 13. 18:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%
depressziósok a pszichiátriára kerülnek, drogosok az addiktológiára.
2012. jan. 1. 21:38
 12/19 homo ludensz ***** válasza:
Mindegy is e minek hívod egy épületben különböző körletek vannak,egy azonos hogy minden ajtó mágnes zárral működik a nővérpulttól és elveszik az okmányaidat mikor belépsz vagy visznek. 3 hétig voltam bent s láttam egy két dolgot elhiheted.
2012. jan. 2. 21:22
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én pszichiátrián voltam, ott elvették a mobiltelefont, és egy bizonyos időben adták ki használatra, fél órára... Egy orvos azt mondta, nem szabad bevinni értékesebb dolgokat, mert szinte biztos, hogy elviszik, tönkreteszik, vagy valami, de saját felelősségre megpróbálhatom. Hát nem volt merszem 200E ft-os gitárt bevinni. :D
2012. jan. 8. 07:22
 14/19 anonim ***** válasza:
92%
Miért kellett volna a gitárodat oda bevinni? Más se vitte be a zongoráját, de nem is szeretik kórházban, ha egy beteg zajong nagyon.
2012. jan. 9. 17:01
 15/19 homo ludensz ***** válasza:
100%
A klinikán volt egy srácnak gitárja ,senki nem bántotta és senkit nem zavart. Valamilyen szinten zenélt egy zenekarban és mint ha azt mesélték volna hogy beugrott a közönség közé.Volt egy kis csávó aki zenét "szerzett" egyszer nekem is mutogatott valami hangjegyekkel teleírt füzetet én meg bólogattam mert hülye voltam hozzá.Egy lány meg esténként a nővérpultnál a laptopjába regényt írt.El voltunk ki ki a maga bajával.
2012. jan. 9. 20:25
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert zenész vagyok, kb olyan, mintha te a telefonod, vagy vmi hétköznapi dolgodat akarnád bevinni... -.-"
2012. jan. 11. 09:29
 17/19 anonim ***** válasza:
87%
Ha mindenki bevihetné a hobbiját, kész bolondokháza lenne a bolondokháza.
2012. jan. 12. 08:59
 18/19 homo ludensz ***** válasza:
100%
A Balassa utcai klinikán voltam (VIII.ker.) és mondom hogy behozta a csávó a gitárt és ott senkit nem zavart. Hogy kinek mi a hobbija azt nem kérdeztem,de inkább annak hódoljon mint hogy agresszív legyen mert az senkinek nem jó. Sem az ápolóknak sem a betegtársaknak. Az egyik fószer állandóan telefonált magyarul,németül meg talán törökül is mert ö üzletkötő volt.Az egyik kis csaj perfekt faranciául igyekezett meggyőzni a munkaadóját mobilon hogy vegye majd vissza mert lovasoktató volt.Nehéz ám ránézésre eldönteni hogy a bent lévők "bolondabbak" vagy akik kint szaladgálnak.
2012. jan. 13. 10:53
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

'Nehéz ám ránézésre eldönteni hogy a bent lévők "bolondabbak" vagy akik kint szaladgálnak.'

Ez így igaz!

Sőt az ápoltak és az ápolók közti különbség is érdekes lehet... A vicc szerint úgy lehet megkülönbözetni az ápoltat az ápolttól, ha bent vannak az orvosi szobában, hogy merre nyílik az íróasztal fiókja.

2013. jan. 27. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!