Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit szólsz ehhez a helyzethez?...

Mit szólsz ehhez a helyzethez? Nagyon durva volt.

Figyelt kérdés

Mamám bent van kórházban,magas vérnyomással.A kezelőorvosa nagyon fiatal,30 körüli.Mamám rákérdezett,hogy milyenek lettek a vizsgálati eredmények.Erre az orvos:Hölygem,én megnéztem az interneten az adott értéket,és az interneten azt írták,hogy az az érték jó....

Na azt szerintem az orvosnak is tudnia kéne,milyen a jó érték,és nem a neten kell utánanézni,mert ennyivel bárki elmehetne orvosnak

2011. okt. 15. 10:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Azt szólom,hogy én ezt nem 1x hallottam magyar orvostól,és akkor örültem,hogy csak ezt. Mert amit megengednek maguknak az kritikán aluli, ennyit a "színvonalas" magyar orvosképzésről.

üdv.: egy orvosnő, aki nem az itteni "elitoktatásban" vett részt

2011. okt. 15. 10:56
 2/2 anonim ***** válasza:

üdv.: egy orvosnő, aki nem az itteni "elitoktatásban" vett részt

Meg is látszik, hogy nem itthon tanultál, akkor nem lenne akkora az arcod, hogy azt hidd, te minden értéket kívülről tudsz. Ha egy ritka vizsgálatot kért pl. enzimaktivitásra volt kíváncsi a doki, akkor nem köteles tudni az adott értéket, mert annyi infót még egy orvos sem tud fejben tartani, ahány biokémiai vizsgálatot el lehet végezni, viszont kb fél perc alatt utána tud nézni a megfelelő HIVATALOS honlapon.

Félreértés ne essék, természetesen vannak olyan értékek, amit tudni KELL, mert egyébként az orvos nem érdemli meg a diplomáját, de a kérdésből nem derült ki, hogy pontosan, minek nézett utána az orvos a neten.

2011. okt. 15. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!