Ha látod hogy egy csaj át van ázva, (pl. az utcán) akkor szólsz neki?
Figyelt kérdés
Odamennél és szólnál neki? Vagy csak elmennél mellette?2010. aug. 24. 14:25
1/8 anonim válasza:
Én nem hoznám kellemetlen helyzetbe,ha egy lány át van azva,azt érzi...
2/8 A kérdező kommentje:
Hát nem mindig...
2010. aug. 24. 14:36
3/8 anonim válasza:
Szerintem én szólnék neki. Nem ordítanám szét, hanem halkan elmondanám.. Legalább tudja meg, hogy miért néznek rá furcsán..
4/8 anonim válasza:
Nem szólnék, épp elég kínos neki.
5/8 anonim válasza:
Hát, amennyiben az esőtől van átázva, felinvitálnám hozzám, hogy szárítsa meg a ruháit.
6/8 anonim válasza:
Nem.
Tegnap b,nőm átjött hozzánk, de azért neki csak szóltam már.
Kellneki felvenni babakék nacit.XD
By Fanny
Pux
7/8 anonim válasza:
én szolnék neki,mert nekem is szar lenne ha nem szólnának, bár ciki is, de jó ha valaki oda súgja halkan h van ott valami...ilyen velem még nem fordult elö mert én mindig érzem ha valami baj van meg ha valaki közelálló személlyel vok. akkor mindig kérdezem....
8/8 anonim válasza:
Én szólnék neki, meert már van nagyon sok bunkó ember a világban, aki csak kiröhögi, és ha szólok neki, akkor oda tud kötni a derekára egy pulcsit, és máris jobban érzi magát, és ettől boldognak kell lenni ha egy embert boldoggá teszünk.. NEm baj ha nem értik a fiatalok, mert ők úgysem szólnának csak kiröhögnék.. -.- és ez már bocsánat. dwe szánalmas -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!