Ehhez mit szólsz? Link lenn Vagyis:. Feljelentette Jane Bürgermeister . A WHO-t .
Bizonyítható, hogy a sertésinfluenza vírus, ugyanúgy, mint az Aids, és "Madárinfluenza" laboratóriumokban lettek előállítva. Azt állítja, (és van rá bizonyítéka) hogy ez szándékos bűncselekmény,
Az én elméletem is mindig ugyan ez volt. Csak azt hittem, elmebeteg vagyok.
Nah, már megint a szcientológusok "összeesküvéseznek"...
Elvégre ezeket az elméleteket azok kajálják be, akik a Xenu űrlénylordban is hisznek (amihez természetesen joguk van, hisz vallás szabadság van), de azért a Lenkei-vitaminokat lehetne kultúráltabban is reklámozni...
OHH
Hogy ez eddig nem jutott eszembe hát kik mások csinálhatnák az egészet mint az illuminátusok XD
Igen, csak ha falun megkérdeznék egy nénit (ott még van, aki tisztán, józan paraszti ésszel gondolkodik)
biztos ezt mondaná: "a láborátóriumokból szaábádulták ki jezek a vírussok! Kijengették, direkt, mer' igen sok a nép"
Nem?
Megkérdeztem a tizenéveseket is (mert ők mindent olyan tisztán látnak) a válasz a következő:
Miért, te mit gondoltál?
Ja, de nem is ez volt a saját kérdésem lényege :)
Hanem, hogy teszik: valaki, aki feljelenti a WHO-t , s megvádol Obamától az EU-ig mindenkit :) Jó csaj! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!