Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ehhez mit szólsz? Link lenn...

Ehhez mit szólsz? Link lenn Vagyis:. Feljelentette Jane Bürgermeister . A WHO-t .

Figyelt kérdés

Bizonyítható, hogy a sertésinfluenza vírus, ugyanúgy, mint az Aids, és "Madárinfluenza" laboratóriumokban lettek előállítva. Azt állítja, (és van rá bizonyítéka) hogy ez szándékos bűncselekmény,

[link]

Az én elméletem is mindig ugyan ez volt. Csak azt hittem, elmebeteg vagyok.

2009. dec. 2. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Nah, már megint a szcientológusok "összeesküvéseznek"...

Elvégre ezeket az elméleteket azok kajálják be, akik a Xenu űrlénylordban is hisznek (amihez természetesen joguk van, hisz vallás szabadság van), de azért a Lenkei-vitaminokat lehetne kultúráltabban is reklámozni...

2009. dec. 2. 21:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Tudod nekem az a bajom ezekkel a dolgokkal , hogy nagyon könnyű összeesküvéselméleteket gyártani és hiába cáfoljuk meg milliószor a paranoid emberek nem meggyőzhetők mert ez náluk hitbéli kérdés, de inkább érdemes azon elgondolkozni , hogy nem -e paranoid skizofrén a nő.
2009. dec. 2. 22:32
 3/5 anonim ***** válasza:

OHH

Hogy ez eddig nem jutott eszembe hát kik mások csinálhatnák az egészet mint az illuminátusok XD

2009. dec. 2. 22:34
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen, csak ha falun megkérdeznék egy nénit (ott még van, aki tisztán, józan paraszti ésszel gondolkodik)

biztos ezt mondaná: "a láborátóriumokból szaábádulták ki jezek a vírussok! Kijengették, direkt, mer' igen sok a nép"

Nem?

Megkérdeztem a tizenéveseket is (mert ők mindent olyan tisztán látnak) a válasz a következő:

Miért, te mit gondoltál?

2009. dec. 4. 17:32
 5/5 A kérdező kommentje:

Ja, de nem is ez volt a saját kérdésem lényege :)

Hanem, hogy teszik: valaki, aki feljelenti a WHO-t , s megvádol Obamától az EU-ig mindenkit :) Jó csaj! :)

2009. dec. 4. 17:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!