Fitymaszűkület műtétet a TB. Támogatja, vagy fizetnem kell érte? 23/F
Az nem számít, hogy ki zsidó és ki nem...
Engem nem zsidó orvos "gyógyított" és levágta az egész fitymát, nagyon gáz :(
Ez nem zsidókérdés
Kedves utolsó, én se tudok perelni, a Heim Pál kórház sebész-főorvosa (tehát nem valami amatőr, ugyebár van papírja meg minden) metélt körül, de úgy, hogy feszül, fáj, ronda, cikkcakkos, a makk foltosodik, stb.
Megírtam nekik, hogy a helyreállító műtétről kellene beszélni és annak az anyagi vonzatairól, mivel ők tettek tönkre.
Tudjátok, mit válaszolt a Heim Pál?
Azt, hogy a műtét után 5 évvel kellett volna szólni arról, ha gond van és így nem lehet kártérítést kérni, nem adnak semmit.
Na most, álljon elém az, aki azt gondolja, hogy nekem 10 évesen kellett volna látnom azt, hogy a kamszkoromban még növő péniszemen a bőrt feszülni fog akkor, amikor majd használni fogom...
Előtte kell gondolkodni és SEMMIT, de tényleg SEMMIT nem szabad elhinni nekik!
A szüleimet megvezették. Mostanában is megvezetnek rengeteg embert az orvosok és itt is van egy pár tanácsadó, aki, miután nem látta a makkját 20 évig, azt hiszi, hogy mindenkinek az a jó, ha lecsonkolják a fitymát. Felelősséget nem vállalnak azért, ha valakinek para a csonkítás. Sajnos még kicsi voltam és nem tudtam védekezni ez ellen :(
Állj is a sarkadra, vigyázz magadra, vigyázz mindenedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!