Kecskeméten az urológián végeznek e lézeres fitymaszűkület műtétet? Vagy szikével vágnak csak?
Oda kaptam beutalót. Még soha nem voltam abban a kórházban, de úgy gondolom elég modern, vagy tévedek?
A másik hogy a diagnózis: phimosis és a javaslat: Opus. Ez gondolom a körülmetélés:( Viszont én azt nem akarom. Szóval ha már ott leszek akkor ott jobban megvizsgálnak(mint az az urológus aki megnézett), és lehet kérni a sebészt hogy csak bemetszést csináljon a fitymán, és a rövid fékem vágja át?
Ebből totális körülmetélés lesz, vagy semmi. Az orvos nem csinál félmunkát
ez van.
Sajnos idehaza képesek mindent lecsonkolni, mert az nekik a standard eljárás. Én is ezzel jártam pórul :(
Most kiszáradt makk, ami foltos, kérges tapintású, hámlik is... varratnyomok és hegek. Plusz egy bőrhíd a makk peremén
Most kezdek bőrt növeszteni rá, ez se lesz egyszerű művelet, valszeg sok hónapig fog tartani :(
Ha be van szűkülve, akkor azon lehet lazítani, bemetszeni, esetleg részlegesen metélni, ha erre nem képesek, akkor felejtsd el őket!
De gyorsan... mielőtt te is póruljársz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!