23F Mitol van, h meg mindig vannak pattanasok az arcomon. Mit tehetnek ellenuk?
Nekem is vannak, ritkábban borotválkozok, + minden nap kenem Clean&Clear lemosóval (kb 6 éve :D). ( [link]
23/F
Igen a 15:52 -es jól írja, mivel már felnőtt vagy és nem serdülő, egyértelműen a táplálkozásod a hibás : ne egyél gabonaterméket ( kivéve zabot), burgonyát, rizst, hüvelyes zöldségeket ( bab, borsó ), tejtermékeket ( kivéve vaj és sajt ) + margarint és napraforgó étolajat.
Csak zöldséget, gyümölcsöt, magokat, húst, mangalica zsírt, libatöpörtyűt :-) ezekből (de csak ezekből) akármennyit + vitaminkúra (nagy mennyiségű). És napozzál nyugodtan. 3 hónap múlva láthatod az eredményt.
Szerintem is lehet kajától. Engem pl a mogyoró, pisztácia, meg persze a csipsz ha eszek nagy ritkán azonnal kiüt. Ha nagyon zavar esetleg menj el bőrdokihoz és ír fel valami krémet, vagy egy jó kozmetikus is csodákra képes :)
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!