Lehet, h azért jöttek elő a pattanások, mert abbahagytam a fogamzásgátlót? Mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Vmi hatásos módszert, krémet, bőrtisztítót, bármit ajánljatok légyszi. A mellkasomon soha nem volt :( Az arcra+
mellkasra.
2011. jan. 18. 08:54
1/10 anonim válasza:
Tuti azért jöttek ki.
Drasztikusan változott a hormonháztartásod.
Csodaszer sajna nincs ellen
2/10 anonim válasza:
szia! tuti, hogy azért jöttek elő ! én pár hónapja hagytam abba, és nekem is sok a pattanás az arcomon, mellkasomon és hátamon. nekem is jó lenne valami ötlet.
20/L
3/10 anonim válasza:
Lányok, van egy rossz hírem, ez csak akkor fog meg szűnni, ha a gyógyszer teljesen kiürül a szervezetetekből! Ahhoz hogy ez gyorsan történjen, méregtelenítetek kell.
4/10 A kérdező kommentje:
Ha újra elkezdem szedni, akkor elmúlik?
Méregtelenítésre mit javasolsz?
2011. jan. 18. 12:05
5/10 anonim válasza:
Igen, de ne szedd újra csak ezért. Méregtelenítésre jó a perricone diéta. Illetve mindennap egyél meg 3 almát. Ha írsz nekem egy emailt szkennelek neked méregtelenítős programokat.
6/10 anonim válasza:
Egy méregtelenítő diéta hasonló okokból nekem is jól jönne! :)
7/10 A kérdező kommentje:
Megnéztem... Ez az, amelyik "halételekben gazdag" diéta? Nem szeretem a halat :(
2011. jan. 19. 07:18
8/10 anonim válasza:
akkor tibeti diéta? az sokkal gyümölcsdúsabb!
9/10 A kérdező kommentje:
Az sokkal jobban hangzik! :)
2011. jan. 19. 08:00
10/10 anonim válasza:
én 10 hónapig nem szedtem
és még mindig ragyás voltam
:(((
ezért elkezdtem újra, mert már lelkibeteg voltam hogy a mellkasomat hátam felső részét is alapozóznom kellet.
és nem tudtam semmilyen kivágott cuccot hordani, mert borzasztó volt a bőröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!