Mitől lehet az hogy szedtem körülbelül egy évig a fogamzásgátlót. Most abbahagytam körülbelül 1 hónapja. és a homlokom tele van pöttyökkel. De nem pattanás hanem pöttyök. és elég ronda. Valaki valami tippet hogy mivel mulna el vagy mitől van?
Figyelt kérdés
Sose voltam hajlamos pattanásokra, pöttyökre.Nem akarom ujbol elkezdeni a gyogyszert csak azért hogy ne legyenek pöttyeim. Mert kicsit drága mulatság lenne azért.2011. jún. 29. 22:53
1/2 anonim válasza:
Elmúlik magától.A fogamzásgátló elhagyása okozza.De a szervezeted visszaáll és elmúlnak.
2/2 anonim válasza:
1. válaszolóval egyetértek, ha nem múlik el menj el orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!