Nagyon rossz a vastagbéltükrözés?
Itt bővebben olvashatsz erről:
Hát ha bodittásban leszel akkor mitől izgulsz?
Én kórházban dolgoztam és ott a legtöbb ember bodittás nélkül csináltatta.Nem mondom el a menetét,mert a végén nem mész el a vizsgálatra!:)Nyugi kb 5 perc alatt megvan.Ha eleszel boditva akkor meg ne félj.
Na jó ok elmondom!De elmenjél mindenképpen!!!
Elösször is szerintem fogsz kapni egy beöntést,vagy valamit adalékot hogy jól kiürüljél.
Felteszik a lábad valöszinü egy kalodában,mint a nőgyogyászoknál.Lesz egy monitor amin keresztül majd nézi az orvos hogy ott bennt mi újság van.
Kb egy kisuj vastagsági csövet fgonak feldugni aminek a végén va egy kis kamera,amit bekennek vazelinnel hogy jobban becsuszon a cső,szerintem nagyon mélyre nem fogják dugni,mert a végbeledet fogják csak vizsgálni.Elötte persze elbódittanak és valoszinü semmire sem fogsz emlékezni.Maga művlet előkészületekkel együtt szerintem olyan 10-15 percet vesz igénybe.Maga a vizsgálat szerintem max 5 perc lesz.Igazából ennyi,de mivel el leszel boditva,se fájdalmat se semmit nem fogsz érezni és szerintem emlékezni sem fogsz rá!Nyugi nem lesz semmi vész!Csak a legtöbben azért félnek mert az a tudat van bennük hogy csövet dugnak fel a popiukban.
Amúgy férfi vagy nő vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!