Mennyire rossz a vérképem, mit lehetne tenni, hogy normális legyen?
Fehérvérsejt: 3.29 G/L
Trombocita: 84,00 G/L
neutrofil (abszolut): 1,64
Neutrofdil: 50%
Monocita: 12%
Prothrombin INR: 1,32
Ezek vannak megcsillagozva.
16 éves vagyok.
Normál értékek:
Fehérvérsejt: 4,00 - 10,00
Trombocita: 150,00 - 400,00
neutrofil (abszolut): 2,00 - 7,00
Neutrofdil: 50-70
Monocita: 3-8
Prothrombin INR: 0,98 - 1,30
Szerintem azért beszéld meg ezt kegalább a házi orvosoddal, mert szerintem a trombociták száma egy kicsit alacsony. Ez vérzékenységet okozhat.
nézd ezt találtam a neten:
"Trombociták:
Mitől lehet alacsonyabb, és mit tegyünk, hogy növeljük?
A vérlemezkék száma a csökkent termelődés vagy a fokozott lebomlás következtében csökkenhet, de az okok lehetnek vérképzési zavarok, a vérszegénység egyes formái immunbetegség (vérlemezke ellenes immunreakció), bizonyos gyógyszerek szedése, lépmegnagyobbodás is. Az okok felderítéséhez további vizsgálatok szükségesek."
Kedves utolsó!
Gondolom, a kérdező nem maga csinálta a vérképét, házi feladatként. Orvos küldte oda, valami miatt. És őhozzá kell visszavinnie. Majd a küldő dr eldönti, hogy kell e valamit csinálnia a kevés(?) trombocitájával. Én amit írtam azért írtam, hogy ettől a vérképtől nyugodtan aludhat. A többi az orvosok dolga.
Én meg azért írtam amit írtam, mert tapasztalom munkám során, hogy az orvosok nem gondolkodnak a hiányállapot lehetőségében. Felírnak vasat, vagy valami mást önmagában, és csodálkozik a beteg, hogy nincs javulás. Az általam javasolt készítményt több százezren fogyasztják, és csak jó tapasztalat van, tudom hogy ezt nem szabad így kijelenteni, de meggyógyulnak !! a betegek.
Ne haragudj, de szerintem az orvosok sem mindenhatók, ráadásul sok köztük a lelkiismeretlen, aki csak a zsebére gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!