Megfáztam. Hogy menjek orvoshoz ha nincs TB-m?
Hát nem tudom, én munkanélküli segély mellett is úgy voltam csak biztosított, hogy valaki fizette utánam a TB-t (tőle vonták le).
Amúgy igen, sokat kell fizetni, ha csak a magánnőgyógyászt veszem alapul, alsó hangon egy tizes a vizitdíj, kb. ennyire saccolom neked is, persze ez csak tipp. De ha a kórházi ellátásodat kell kifizetned, abból viszont elmehetnél simán 4 csillagos szállodába welnesselni. Én azt javaslom, fizesd a TB-t akkor is, ha nincs munkád, úgy jössz ki legjobban.
2. vagyok
Kedves 9:32-es. Én mindig úgy tudtam,hogy segély alatt is biztosított vagyok, de a rákérdeztem a munkaügyiben is és ők is mondták, hogy így van.
A 45 napot meg az apeh-os nő mondta, mikor a papírokat kitöltöttem.
Még mindig a 2.vagyok:
„A Tbj. 5. § (1) d) pontja szerint biztosítottnak minősül az álláskeresési támogatásban részesülő személy (álláskeresési támogatás: az álláskeresési járadék, álláskeresési segély, keresetpótló juttatás)."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!