Menjek orvoshoz? 28 hetet töltöm ma és azt hiszem megfáztam, fáj a torkom és a légutam ha levegőt veszek. Menjek orvoshoz vagy van valami házi patika?
Szerintem azért nem érdemes menni, mert felírni úgysem fog semmit.(Főleg mert nincs lázad...) Én inkább attól félnék, hogy a váróban elkapok valamit...
Pihenés, sok folyadék. A lándzsás utifűszirup jó a torokra,köptetőnek, pemetefűcukorka nekem segített (ha bírod az ízét) de a gyógyszertárban kérdezősködhetsz, hogy mit ajánlanak. A torokcukorkákkal "vigyázni kell", vannak olyanok (pl.Strepsils), amik terhesen nem szedhetők.
Persze ha jönne a láz, vagy más "rosszabbodás", akkor újra kell gondolni...
második
Ha nincs láz, akkor nem érdemes orvoshoz menni. Inkább hívd fel, hogy mit tegyél.
Addig is meleg tea, méz, ágynyugalom. Gyógyszert úgysem írna fel az orvos, az immunrendszered lesz az, ami elbánik a náthával.
Ha láz jelentkezne, akkor azonban azonnal keresd fel az orvost. A váróban viselj szájmaszkot.
Nekem is ilyen bajom volt (torokfájás, kicsi köhögés), van. A párom még lázas is volt. Elmentünk mind a ketten dokihoz, én csak Calcimusc-ot kaptam, a párom már kapott antibiotikumot. Inkább lásson a doki téged is. Vettem homeos cuccokat, azt szedtem és a páromnak is adtam, meg Cetebét 2-szer.
Homeogen - torokfájásra
Stodal - köhögésre
Oscillococnium - infulenza tüneteire és megelőzésére
Már jobban vagyok, a köhögés is már elmúlt. Vasárnap estére jött ki egyébként mind a kettőnknél.
Vasárnap mind a ketten valószínűsíthető, hogy megfáztunk és a doki is azt mondta, hogy nem influenza lehet, inkább meghülés. Én hétfőn 1 hete oltattam, a párom hétfőn 2 hete.
31 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!