Nagyon megfaztam, nem vagyok igazan taknyos de a torkom szornyen faj!Milyen hazi praktikak vannak az ego torok erzese ellen?
Homeopátiás szereket lehet szedni terhesen is. Torokfájásra nagyon jó a Homeogene 9. Nekem legalábbis nagyon bevált, azóta is ezt használom,ha kell, pedig már szedhetnék bármit. Ha elkezded szedni és a szedés elején azt érzed, hogy még jobban fáj, ne ijedj, meg, ezt gyors javulás fogja követni!
Jobbulást!
én is ebben a cipőben járok nálam a forró tea a méz és a negro segít!!!! 3.napja szenvedek de a torkom mára már nem fáj.
22 hetes kismama
En hagymateat foztem,mar reggelre nem is fajt annyira,a mezet utalom,de elso ejszaka 1 fel "macis" mezet megettem...de csak azert mert a hagyma teat jobban utaltam mint a ,ezet,pedig nagyon jo volt,de a masodik bogrevel nem birtam mar lenyelni.
Jo gyogyulast!
Es nyugi,lassan el fog mulni.En 2 hetig szenvedtem ettol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!