Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pár napja megfáztam, enyhe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár napja megfáztam, enyhe torokfájásom van és egy kis orrfolyás. Szeretnék neo-citrant inni (de 3napnál nem tovább, akkor már úgyis elmegyek orvoshoz). Van-e valami hatása a fogamzásgátlóra?

Figyelt kérdés

Egyébként Lindynette20-at szedek. Elolvastam a betegtájékoztatót, de abban nem hívta fel rá a figyelmet. Szóval akkor megbízhatok benne?

Fő a biztonság! :)

2009. nov. 9. 08:53
 1/9 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
Nincs összefüggés a kettő közt.
2009. nov. 9. 09:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi van benne, attól függ. ha magas a c-vitamin tartalma, akkor elfelejtheted, mert az hatással van a fog.gátlóra. Olvasd el a betegtájékoztatóját.
2009. nov. 9. 09:33
 3/9 anonim ***** válasza:

Minden nap szedek C-vitamint (60 mg-os adagban) lindynette20 mellett... miért lenne hatással a fogamzásgátlóra? Ha túladagolnád (napi 1000 mg) akkor esetleg.

De ha lenne valami valóságtartalma, akkor mondaná a nőgyógyász és senki nem szedne c-vitamint... nem? :)

2009. nov. 9. 11:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Az a napi 60 mg belefér. Én nődokitól kérdeztem és megerősítette, hogy nem 1000, hanem már 300 mg felett veszélyes a c-vitamin. Persze ezt senki nem köti a páciens orrára, aztán csodálkozik, ha esetleg teherbe esik...
2009. nov. 9. 11:50
 5/9 anonim ***** válasza:
"Az a napi 60 mg belefér." --> nem belefér, ennyi a napi szükséglet...
2009. nov. 9. 12:16
 6/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat! :)
2009. nov. 9. 18:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Egyébként utánajártam és egy tasak 50mg c-vitamint tartalmaz
2009. nov. 9. 19:44
 8/9 anonim ***** válasza:
a neo-citran a paracetamol miatt veszélyes, nem a c-vitamin miatt! max. annyit tegyetek meg, hogy ne élvezzen beléd a párod, nem lesz gáz.
2009. nov. 10. 00:19
 9/9 anonim ***** válasza:

"ne élvezzen beléd a párod" --> max.? és mi van az előváladékkal nagyokos?

Inkább annyit tegyetek, hogy húzzon óvszert, ha nem akarsz terhes lenni...

2009. nov. 10. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!