Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátlóra lehet inni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlóra lehet inni alkoholt?

Figyelt kérdés
és előtte lehet inni alkoholt mielőtt beveszem?
2011. jan. 29. 18:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Előtte, utána, bármikor! Semmiben nem befolyásolja a hatását!

Csak arra vigyázz, nehogy kihányd a tablettát!

2011. jan. 29. 18:23
 2/7 anonim ***** válasza:
46%

Orvosira járok és jobb is alkohollal bevenni, mert abban jobban oldódik és sok gyógyszer gyorsabban hat. :D

21/L

2011. jan. 29. 18:38
 3/7 anonim ***** válasza:
19%

"Orvosira járok és jobb is alkohollal bevenni, mert abban jobban oldódik és sok gyógyszer gyorsabban hat. :D

21/L"

Nagyon remélem, hogy nem jársz orvosira, mert akkor nagyon inkompetens évfolyamtársaim lennének... Ha oldódna benne, akkor pont, hogy máshogy szívódna fel, és nem "gyorsabban hatna", hanem nem hatna. Kis mennyiségű alkohol még nem okoz problémát (csak, ha hányást okoz), nagy mennyiségű viszont módosítja a felszívódását, így gátolja a hatást.

2011. jan. 29. 18:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez a tájékoztatóban is le van írva. Csodálkozom, hogy egy állítólagos o.hallgató mást mond, mert ott ténylegesen leírják, hogy gyengítheti a hatását. Én is szedek tablettát, de ha elmegyek bulizni, iszom én is...
2011. jan. 29. 19:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2011. jan. 29. 19:23
 6/7 anonim ***** válasza:

19:20

Az enyémre semmi ilyesmi nincs írva.

Ráadásul direkt megkérdeztem a nőgyógyászomat, aki felírta ezügyben és mondta, hogy nyugodtan ihatok rá, semmi összefüggés nincs a kettő között.

Mondjuk gondolom, nem vödörnyi piára gondolt persze. :)

2011. jan. 29. 19:33
 7/7 nyuszifül94 válasza:

Am az orvosokban nem lehet bízni :S

beteg lettem elmentem orvoshoz felírt gyógyszert mondtam neki h fogamzásgátlót szedek és mondta h nem "üti". Erre kiváltottam a gyógyszert és olvastam a betegtájékoztatóba h a fogamzásgátló hatását semmlegesíti.

2011. jan. 30. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!